Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, nők! Ha meg kéne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Ha meg kéne fogalmaznotok, mit jelent nektek a Férfi?

Figyelt kérdés
Komolyan kérdezem. Lazulj el, vegyél egy mély levegőt, és írd le az első néhány dolgot ami eszedbe jut a férfiakkal kapcsolatban. Mit jelentenek Neked? Miért szereted őket? Mi számodra egy férfi? :)
2011. júl. 19. 23:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

23:49!

OTT AZ IGAZSÁÁÁÁÁG!

Csak még megtoldanám annyival, hogy többet tud vedelni, mint én! XD Ja és meghökkenti az átlagembert a külsejével, vagy a viselkedésével! (Imádom a rebelliseket! :D )

2011. júl. 20. 00:11
 12/18 anonim ***** válasza:
Oh, lanyok, annyira sajnalom, de meg kell vegre ertenetek: Sebeok Janos mar foglalt!!:D:D
2011. júl. 20. 00:27
 13/18 anonim ***** válasza:
Nyííííhhhh... XD XD XD
2011. júl. 20. 00:40
 14/18 anonim ***** válasza:

a fenébe pedig éjjel nappal csak rá gondolok Sebeőkre gondolok 8( XD

na mit is jelent a férfi.. nekem az első ami az eszembe jut az a biztos támasz az én másik felem :) aki nem csak a szerelmem de a legjobb barátom is és ha csak rágondolok minden bajomat elfelejtem, ha kettesben vagyunk nincs más csak ő és én akár egy szóval is meg tudjon nevettetni :) és ne becsüljön le :) nagyjából ennyi :)

2011. júl. 20. 00:42
 15/18 anonim ***** válasza:

23:49

Köszi a leírást. Tudom, hogy nem másolni kéne mások viselkedését, de akkor is hasznos.

Kicsit olyan útmutató számomra. Mondanám, hogy ilyen vagyok, de nem tudom mennyire igaz, még sosem próbáltam és lehetőségem se nagyon volt.

Egyszer beszélgettünk egy haverommal ilyen témában. Ő azt mondta, hogy keressek egy menő arcot, aki bejön a csajoknak és kezdjem el majmolni, utánozzam le és csináljam én is ugyanazt. Ez valahogy számomra undorítónak tűnt. De ez a leírás más.

Mondta valaki, hogy többet tudjon vedelni, mint ő. Ez télleg fontos? Ismerek olyan lányokat, akiknek tök bunkó paraszt pasijuk van, vagy egy olyan tetszik nekik. A bunkóság komolyan erénynek számít a lányoknál, vagy csak rossz esetekkel találkoztam?

2011. júl. 20. 00:45
 16/18 anonim ***** válasza:

Mindig is voltak azok, akiknek a bunkó stílus bejött. És ugyanígy mindig is lesznek olyanok, akiknek egyáltalán nem. Mindegyikből van szép számmal. Azért is általánosítják a bunkókra a világot, mert ez feltűnőbb, mint a jóindulat. Mindig is feltűnőbb lesz, ugyanis a rosszat előbb meglátják az emberek. Én például - már leírtam -, hogy milyen férfit szeretnék. Lehet, hogy csak álmodozom, de addig fogom ezt tenni, amíg elém nem áll. Mert hiszem, hogy van normális, értékekkel bíró férfiember ezen a földön és remélem lassan a közelemben is. Nem érem be egy tuskóval, aki annyi érzelemnyilvánításra nem hajlandó, hogy csak úgy átöleljen..azt is ímmel-ámmel. Persze ez is általánosítás most, mert ha egy bunkó pasi megszeret valakit, azzal nagyon nem bunkó. Van egy pár ilyen a környezetemben, és a párjukkal odaadóak tudnak lenni. De nekem akkor sem kell olyan ember, aki csak velem nem bunkó. Mert, ha belegondolunk, az milyen ember már...

Légy önmagad, add önmagad. Az a szép az életben, hogy ahányfélék vagyunk, annyiféle igény létezik. Szépen megalkotta azt a természet, hogy mindenki tud párt találni, ki előbb, ki később. Ez is csak rajtunk áll. Ha például olyan a hozzáállása valakinek, hogy a nőket lehordja - persze azért, mert egy sem adatott neki -, akkor nehezebben is fog párra lelni, ugyanis ki állna szóba egy olyan emberrel. Normálisan, emberhez méltóan kell nézni a világot, és a párkeresésben megannyi kudarc ellenére is felállni és folytatni, ugyanis mindig ott kopogtathat a boldogság az ajtónkon. Én sem érnék el semmit, ha az összes férfit mondjuk leírnám, hogy ilyenek..olyanok, mert több férfi okozott a lelkemben kárt, mint jót. De mégis, látom azt, hogy ha ezeknek a fájdalmaknak utat engedek hosszútávon, sosem leszek boldog és csak magamnak ártok. A lelkiekben boldog ember bevonzza a boldogságot. Optimizmus kell ide és akaraterő és máris nem látjuk olyan szürkének a dolgokat.

2011. júl. 20. 01:09
 17/18 anonim ***** válasza:

23:49

Lehet, hogy cikinek számít, de ahogy elolvastam, könnybe lábadt a szemem. Teljesen egyetértek veled, és olyan jó érzés, hogy megtaláltam.

2011. júl. 20. 21:09
 18/18 anonim ***** válasza:
Kérdező, írtam.
2011. júl. 20. 22:39
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!