Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Ha meg kéne fogalmaznotok, mit jelent nektek a Férfi?
Számomra a férfi egy olyan lény, aki mellett én nő vagyok. Aki tudja, hogyan érjen hozzám, hogy öleljen, csókoljon, stb.
Legyen határozott, hogy tudjam tisztelni. Ha valaki nem határozott, vagy nincs önbizalma, arra én nem tudok férfiként tekinteni.
Hát így röviden ennyi :)
"Aki mellett nő tudok lenni"
Ezzel nem sokat segítettél... Én még soha nem voltam nő..
23F
Olyan ember, aki megnevettet. Akit, ha meglátok, mosolyognom kell, és a szívem kalapál. Mikor csak ránézek, és elfog a büszkeség, hogy őt szerethetem és ő viszont szeret. Aki őszintén vállalja magát..a tetteit, múltját, véleményét. Aki megvigasztal, ha bánatos vagyok és megértően tekint rám. Aki elfogad olyannak, aki és ami vagyok. Aki fogja a kezem, mikor félek. Akivel nem okoz gondot, ha csöndben nézzük egymást. Akivel órákig el tudunk beszélgetni, nevetgélni az élet dolgain..szinte mindenről. Aki csak úgy felkér táncolni az utcán. Aki dúdol nekem. Aki simogat, ha elalszom és arra kelek, hogy néz csendben. Aki, ha a jövőbe tekint, engem lát. Aki tisztességes és fel tudok rá nézni. Aki engem lát a legcsodálatosabb embernek a földön. Aki nélkülem nem tud létezni. Aki álmodozó, de mégis a valóságban él. Aki olykor meglep valamivel..akár egy szép falevéllel, vagy egy szépen formált kavicsdarabbal, csak mert eszébe jutottam. Aki csak úgy felhív, mert hallani akarja a hangomat. Aki, ha horkol és befogom az orrát, kinyitja a száját:)...de, ha azt is befogom, akkor átölel és súgja, hogy "hagyj aludni". Aki megmossa a hátam egy fáradt nap után. Aki figyel rám, miközben beszélek. Aki a szavamba vág, mert el kell mondania, hogy szeret. Aki elvisz egy társaságba és segít feloldódni, miközben büszkén "mutogat". Aki kiáll mellettem, akármiről is legyen szó. Aki mindig megmondja, ha valami baja van és meg tudjuk oldani közösen a problémákat. Aki férfi...
Ja igen, álmodozom..:)
23L
Egyet értek mindenkivel, kivéve a 23:43-al.
Jól megfogalmaztátok.
És ilyenkor mindig elszomorít, hogy ilyen, nagybetűs FÉRFI-t, nem találni sehol...
Vagy mire találsz, már 3-4 gyerekes családapa.
21/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!