Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek és biszexek és lányok véleményére lennék kiváncsi!?
Figyelt kérdés
ma a városban amikor jött a villamos észrevettem hogy a vezető(férfi) a szemembe nézett végig amíg be nem ért a megállóba. végállomásig mentem és amikor kijött a fülkéből akkor is a szemembe nézett végig amíg elhaladt:O nem volt rajtam semmi feltünő....
most akkor melegvolt?:O vagy legalább is tetszettem neki?
19/F
2011. júl. 19. 22:37
11/14 anonim válasza:
Kopasz volt? Ha igen, ne menj villamossal. Kinézett magának, hozza a kopasz tesókat azt elkapnak.
12/14 anonim 

válasza:

Simán lehet. Tegyél fel fényképet magadról, megszakértelek :)
13/14 anonim 

válasza:

Hábazz én esküazöm összef*stam magam a válaszoktól XD
Am sztem valószínű h meleg volt, és lehet h tetszettél neki. Sztem kedesd meg, igyatok egy sört, és kiderül. Főleg, ha ő akar majd fizetni ;)
14/14 anonim 

válasza:

Ezek szerint te sem lehetsz hetero,ha ennyit foglalkozol vele.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!