Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek és biszexek és lányok véleményére lennék kiváncsi!?
Figyelt kérdés
ma a városban amikor jött a villamos észrevettem hogy a vezető(férfi) a szemembe nézett végig amíg be nem ért a megállóba. végállomásig mentem és amikor kijött a fülkéből akkor is a szemembe nézett végig amíg elhaladt:O nem volt rajtam semmi feltünő....
most akkor melegvolt?:O vagy legalább is tetszettem neki?
19/F
2011. júl. 19. 22:37
1/14 anonim válasza:
Azt nézte, hogy TE vajon mi a f@szért bámulsz a szemébe és most kb ugyanezt gondolja rólad... XD
2/14 anonim válasza:
Szerintem lehet, hogy volt rajtad valami érdekes.
Akár ruha, akár hajviselet. mindegy.
3/14 A kérdező kommentje:
1. Xd
2. semmi, de tényleg!:D
2011. júl. 19. 22:42
4/14 Értelmes Válaszadó válasza:
Szerintem...ez olyan elmebeteg...idegölő, fogyatékos, nyomorék kérdés b@zdmeg, hogy inkább mivel esik az eső épp jókor..azt mondom állj ki egy 3méteres fémrúddal a kezedben és várd, hogy b@sszon beléd a villám!!!!
5/14 anonim válasza:
Szerintem az első válaszolónak van igazaXD
8/14 anonim válasza:
ha meleg lett volna nem a szemedbe néz hanem jóval lejebb...
10/14 anonim válasza:
Az nem biztos, lehet hogy csak látott rajtad valamit, vagy hasonlítasz vakakirb akit ismer.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!