Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A kor előrehaladtával befolyás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kor előrehaladtával befolyásolhatja magának?

Figyelt kérdés
18/L vagyok. A Balatonban vagyunk este meztelenül ( én és egy 30 éves férfi ), csókolózunk, simogatjuk egymás, az ölébe ülök ... szerintem már maga a helyzet izgató + még jól is nézek ki ( ezt csak azért mondom hogy ne gyertek azzal hogy "mert ronda vagy" ) És most jön a KÉRDÉS : miért nem áll fel neki ( ha semmilyen merevedészavara nincs )? tudja hogy ott úgysem engedném ? és ezért vissza tudja tartani ? Mert az h kíván az biztos :S
2011. júl. 19. 22:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kis ribanc. Az ölébe ülsz, aztán benyögöd, hogy úgysem engednéd? Akkor meg mit csodálkozol? Vagy te is ilyen hülye szűz.krva vagy, aki csak hülyíti a férfiakat, de ha arra kerül a sor, akkor lelépsz vagy játszod az elérhetetlent?

És szerintem pedig ocsmány vagy. Hiába tartod magad szépnek, az még nem jelent semmit.

2011. júl. 19. 23:32
 12/14 A kérdező kommentje:

Igen az ölébe ülök , amit nem feltétlen csak azért lehet csinálni, hogy megbasszon. Tudod máshogy is ki lehet elégíteni egy férfit (talán te még túl fiatal vagy hozzá, hisz mindenki magából indul ki :D )

A másik meg az, hogy nem azt mondtam , hogy "szerintem jól nézek ki" , a pasik mondják ezt, aki meg nem mondja azon látszik, de olyan férfi még nem volt akinek ne kellenék. Szóval lehet hogy te csúnya vagy és most itt hisztizel nekem és próbálsz kioktatni, csak a gond az,hogy neked ez sosem fog sikerülni. :)

2011. júl. 20. 09:59
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy van hajlama a pasinak? olyan ferde féle?
2011. júl. 20. 13:51
 14/14 A kérdező kommentje:
kizárt
2011. júl. 20. 18:48
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!