Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A kor előrehaladtával befolyás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kor előrehaladtával befolyásolhatja magának?

Figyelt kérdés
18/L vagyok. A Balatonban vagyunk este meztelenül ( én és egy 30 éves férfi ), csókolózunk, simogatjuk egymás, az ölébe ülök ... szerintem már maga a helyzet izgató + még jól is nézek ki ( ezt csak azért mondom hogy ne gyertek azzal hogy "mert ronda vagy" ) És most jön a KÉRDÉS : miért nem áll fel neki ( ha semmilyen merevedészavara nincs )? tudja hogy ott úgysem engedném ? és ezért vissza tudja tartani ? Mert az h kíván az biztos :S
2011. júl. 19. 22:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
60%
Mert ronda vagy, a papa meg már benne van a korban... De biztos sok a pénze.
2011. júl. 19. 22:02
 2/14 anonim válasza:
Visszatartani szerintem nem tudja. Talán egy kicsit több kell neki.
2011. júl. 19. 22:05
 3/14 anonim ***** válasza:

Arról van szó,hogy elképzelhető,hogy annyira kíván,de leblokkol mert fél attól,hogy csalódni fogsz benne,vagy elront valamit.Ez okozza a puhaságot.

Talán nem a Balaton vizében kéne incselkedni vele,mert az is közre játszhat,hogy fél attól hogy mások is ott lehetnek..(még ha senki sincs ott,de tudat alatt gondolhatja ezt is)

2011. júl. 19. 22:07
 4/14 A kérdező kommentje:

1. hülye vagy

2. több ? tapasztalt vagyok tehát ez is kilőve

2011. júl. 19. 22:08
 5/14 anonim ***** válasza:
Ribiiiii
2011. júl. 19. 22:09
 6/14 A kérdező kommentje:
3. köszönöm a válaszod. De úgy gondolom 30 évesen attól biztos nem fél hogy nem tud nekem eleget adni.Ő nálam sokkal tapasztaltabb. viszont az utóbbi lehetséges.
2011. júl. 19. 22:10
 7/14 anonim ***** válasza:
Adjál neki viagrát. Ha azzal sem megy akkor impotens. Visszatérve a gondra mennyit voltatok előtte a vízben? Mert az is elégé lelohasztja a férfiakat
2011. júl. 19. 22:16
 8/14 A kérdező kommentje:
talán 10 percet. Mert végülis, nem fürdeni mentünk be, hanem egy kis etye-petyére. :P
2011. júl. 19. 22:20
 9/14 anonim ***** válasza:

ma 22:07 vagyok.

18 évesen te még sok mindent nem tudsz..

Nem a kortól függ,hogy leblokkol a férfi vagy sem.Ez megtörténhet 20 évesen vagy akár 40 évesen is..Pszichésen blokkol le,mert ahogy a nők is a férfiak is tökéletesek akarnak lenni..Sokszor attól való félelmükben,hogy valahogy megalázzák magukat egyszerűen leblokkolnak.Skszor előfordul boldog házaspárokkal is akik már évek óta élnek nemi életet..

De mondok valamit.Volt egy kolléganőm aki összejött egy 22 éves sráccal.Nagyon készültek az első együttlétre.Szállodába mentek,mindenre odafigyeltek.

Másnap a kolléganőm fűnek.fának panaszkodott,hogy a srác leblokkolt,és egy darabig minden oké volt,de amikor szexelni kellett volna lelohadt,elpuhult..(akkor még nem volt gyakori ahol panaszkodjon) Természetesen a srác fülébe jutott hogy mindenki tudja a kudarcát(lett is utána utálat a részéről a nő felé) de mi velünk pár emberrel jóba volt,és nekünk elmondta,hogy annyira várta már azt a napot,annyira akarta,hogy ezért nem ment neki..Túlságosan rágörcsölt..Azt is hozzá tette,hogy türelmesnek kellett volna lennie,de ez a nőnek eszébe sem jutott..

Talán neked is türelmesnek kéne lenned..

2011. júl. 19. 22:27
 10/14 A kérdező kommentje:
Oké.Megpróbálok az lenni.
2011. júl. 19. 22:31
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!