Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek gáz?
tegnapelőtt 06:17
Miért nézne nagyokat a lány ha pettingelnek mivel másabb ???
Egyáltalán nem gáz sőtt.
Szerintem sokkal szexibb a körülmetélt mint a hagyományos.
Meg az a jó benne,hogy egy körülmetélt fiúnak nem olyan érzékeny a makkja és ezért nem élvez el túl gyorsan,nagyobb a teljesítőképessége:D
Három fiúval volt eddig szexuális kapcsolatom és amelyikük körül volt metélve sokkal jobb volt az ágyban mint a többiek.
Nem két perces menetek voltak,én meg alig érzek valamit hanem sokkal tovább bírta mint a másik 2 fiú.
Szóval örülhet majd az a szerencsés lány aki a barátnőd lesz.
És a méreteid is ngyon rendben vannak:-)
sokkal higénikusabb.. és ha tudom hogy tiszta f*szt veszek a számba akkor boldogabb is vagyok!:D
mellesleg meg félig arab vagyok,és a férjem is csak arab lehet,szval nekem ugyis metélt kuki jut.
Nekem eddigi első (és azóta is egyetlen) barátom körül van metélve. Van egy öcsém, akinek már természetesen láttam, nincs körülmetélve, de nem lepődtem meg, mikor az övét megláttam. Szerintem is szexibb, ápoltabbak látszik, és amúgy egy korábbi hozzászólót megcáfolnék, mert nagyon érzékeny, de ez nem zavar. :) Ha meg is lepődik, de szerintem nem ciki.
u.i.: ha meglepődik, az azt jelenti, hogy sok nem körülmetéltet látott, nem?? :D csak poén, bocs
Jókat röhögök a válaszokon:D Ilyenkor hirtelen mindenki olyan együtt érző és még a csillagokat is lehazudja az égről...
Ugyanis kurv@ nagy tévhit, hogy a körülmetélt higiénikusabb meg egészségesebb... Tessék utána olvasni és ne itt ontani a sületlen hülyeséget!
nekem is ilyen van de Fluort ez nem zavarja.
SP voltam,sziasztok
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!