Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Szerintetek gáz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek gáz?

Figyelt kérdés
Kisgyerekkoromban átestem egy "szépészeti" műtéten. Magyarul körülmetéltek. Nem vok zsidó, de orvosilag szükség volt rá. Mennyire tartjátok ezt "gáznak", vagy épp nem annak. Méret egyébként 17/4. Én momentán nem tartom gáznak, de kíváncsi vok az ellenkező nem véleményére is.
2011. júl. 19. 21:51
1 2 3
 1/21 anonim válasza:

Valahogy csak meg tudják szokni a lányok. Most nem az a lényeg!

21/L

2011. júl. 19. 21:54
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

A körülmetélt hímvessző sokkal higiénikusabb, könnyebb tisztán tartani.

Számomra egy ilyen fiú jobban bejön.

30N

2011. júl. 19. 22:00
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
én nem vagyok lány de tudtommal ez így egészségesebb egyébként amelyik lányt az ilyen zavarja elmehet a f*szba
2011. júl. 19. 22:00
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Hanem mi a lényeg, martioska??? XD Most már tudni akarom, nem hagyom annyiban! XD XD XD

Nekem még soha nem volt dolgom körülmetélt faszival, de biztosan nem esnék hanyatt, ha egyszer egy olyannal találnám magam szemben! Látatlanban is ki merem jelenteni, hogy láttam én már annál cifrábbat is! XD

Egyszóval nem gáz! :D

2011. júl. 19. 22:08
 5/21 anonim ***** válasza:
leírnád,hogy mi is ez pontosan?
2011. júl. 19. 22:15
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
nekem totál mindegy... a farok csak egy alkatrésze a pasinak, a lényeg az maga a pasi :) ha ő nem jön be felőlem lehet akármilyen a farka,nem érdekel... de ha ő magát szeretem, akkor meg azért nem érdekel, milyen a farka
2011. júl. 19. 22:20
 7/21 anonim válasza:
100%

abszolút nem tartom gáznak, páromat is körülmetélték, és így is teljesen happy minden :D

19L

2011. júl. 19. 22:23
 8/21 A kérdező kommentje:
Értem, köszi az eddig adott válaszokat, várom a továbbiakat, gondolom a méret sem gáz
2011. júl. 19. 23:11
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz. De ha neki igen, akkor máris nem kérdés, ejteni az esetet, és probléma megoldva.
2011. júl. 19. 23:32
 10/21 anonim válasza:

Fúú:) Hát 2 pasim volt, egyik nem volt, másik (jelenlegi is) körül van. És elég nehéz volt megtanulni a technikáját, de sztem sokkal izgatóbban néz ki (nem tudom miért:) meg szex közben is teljesen más érzés.

Én is azt hallottam, hogy higiénikusabb, de igazából egyáltalán nem zavaró dolog ez szerintem.

Mondjuk az majd egy vicces pillanat lesz, amikor pettingelsz egy új csajjal és kerek szemekkel néz, hogy "ezmi":) Én konkrétan Így voltam, aztán megkérdeztem, hogy megnézhetem-e. Nem ellenkezett. Aztán "megnéztem":DD

Nem lesz gond ;)

2011. júl. 20. 06:17
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!