Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell a férfinak szőrösnek lenni?
Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 21:17
1/20 anonim válasza:
mert úgy jobban megy a csubakkázás azé
2/20 anonim válasza:
nem kell, b...meg, ki a halál mondta, hogy KELL? lecsuknak ha nem vagy szőrös??
3/20 anonim válasza:
nem tom mire gondolsz, h szőrösnek kell-e lennie, de én spec nem mindenhol vagyok szőrös 21F
4/20 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel a kérdést mert azt tapasztaltam,a nőknél alapvető elvárás.
2011. júl. 19. 21:20
5/20 anonim válasza:
Mert a szőrös test férfias. Hihetetlen, mi?
6/20 anonim válasza:
Mert Robert Downey Jr helyes szőrrel az arcán anélkül viszont nem. :D
7/20 anonim válasza:
mert ha nem vagy szőrös akkor nem vagy különböző egy gorillától és akkor nem vagy domináns ősember sem
8/20 anonim válasza:
"Azért tettem fel a kérdést mert azt tapasztaltam,a nőknél alapvető elvárás."
akkor kapaszkodj
én már olvastam itt olyan nő panaszait, aki azért rinyált, mert a barátjának a mellkasa szőrös volt, márpedig ő a csupaszt szereti... ja meg hogy nem akarta a pasi leszedni a hónaljszőrét és ez milyen gáz szerinte.
ahány nő annyi féle, de persze mindnek más testű pasi kéne...
9/20 anonim válasza:
Egy férfi attól férfi :D pluszba még p*cse is van xd
10/20 A kérdező kommentje:
Tehát a férfi minél jobban hasonlítson a gorillára, a nő pedig az angolnára...
2011. júl. 19. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!