Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyha elvetecc egy gyereket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyha elvetecc egy gyereket akkor menyi ra az esely, hogy lehet masik?

Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 20:30
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

...

Szívesen!

2011. júl. 19. 21:53
 32/41 anonim ***** válasza:

és akkor mi van ha anyagilag nem megoldható??

Egy óvszer kb.60 forint,ha ennyi pénze sincs,akkor ne szexeljen.(Az abortusz egy kicsivel drágább).

2011. júl. 20. 11:00
 33/41 anonim válasza:

hát szerintem első sorba az abortuszt nem mindíg kell elítélni. nem mindenki mer bevállaln egy szellemileg vagy/és fizikailag visszafejlődött gyermeket. és szerintem egy gyermek sem érdemli meg, hogy úgy élje le az életét, és hogy tudatosan szülessen ilyennek.

a másik hogy erőszakból származó gyermeket, képtelen lennék megtartani. ez ellen könnyű beszélni..de nem hiszem hogy akárki képes lenne egyetlen másodpercig elfelejteni hogy ki a gyermek apja

az abortusznak lehet hatása a következő terhességekre, pld. nem ragad meg a baba, vagy megsérülhet valami. de ez nem 100%os. és lehetsz terhes utánna és szülhetsz egészséges gyermeket

2011. júl. 20. 12:45
 34/41 anonim ***** válasza:
tegnap 21:14: Nem is kérte senki, hogy sajnáld a kérdezőt, hidd el sajnálják rajtad kívül elegen, pl. a családja. Nem tudhatod, milyen körülmények között esett teherbe. Én is fogamzásgátló mellett lettem terhes. És mivel azért szedtem gyógyszert, mert nem akartunk gyereket, így elvetettük, mert nem álltunk úgy sem anyagilag, sem lelkileg, hogy egy gyereket tudtunk volna vállalni, és ráadásul a kapcsolatunk sem volt már tökéletes. Az meg szerintem senkinek sem jó, ha rossz anyagi körülmények közé egy haldokló kapcsolatba megszül egy gyereket, aki aztán nehezen, csonka családban nő fel. Igenis van olyan helyzet, amikor sajnos ez a legjobb megoldás, akárki akármit mond...
2011. júl. 20. 15:28
 35/41 anonim ***** válasza:
0%

És mégis kinek a legjobb megoldás?

A gyereknek biztos nem.A legtöbb esetben lenne más megoldás,csak akarni kell.

2011. júl. 20. 15:50
 36/41 anonim ***** válasza:
0%
Hogy mentegetőzik itt a sok gyilkos!
2011. júl. 20. 15:51
 37/41 anonim ***** válasza:
Hagyjátok már abba! Teljesen felesleges ez az egész. Akik az abortusz ellen vannak,azok nem képesek meglátni a másik oldalt, akik pedig abortusz "mellett", azok se fogják felfogni azt amit a másik mond.
2011. júl. 20. 15:58
 38/41 anonim ***** válasza:
Nem mentegetőzök, tudom, hogy rossz amit tettem, és tudom, hogy nagyon szűkösen, de meg tudtuk volna tartani, csak kiestem volna a suliból, kevés lenne a pénzünk, valószínűleg szülőkkel kéne lakni, kapásból 5 ember életét tettük volna tönkre, beleértve a születendő gyerekét is. Amúgy nem tartom magam gyilkosnak, mert a gyerek csak onnantól gyerek, ahogy megszületik. 5 hetes volt mikor elvetettem, még szívhang sem volt, az uh-n sem látszott szinte semmi, csak egy pötty. Ő még nem tudta, hogy mi történik vele, és nem halt meg, mert még nem is élt.
2011. júl. 20. 16:18
 39/41 anonim ***** válasza:
0%
De élhetett volna!
2011. júl. 20. 16:26
 40/41 anonim ***** válasza:
100%
Egyel több rossz körülmények között élő ember lett volna akinek születésétől kezdve elkeseredetten kell élnie, mert minden egyes falat a szájában megváltás. Elnyomások a suliban a gazdag gyerekek között, nehéz továbbtanulás, stb... Elegen vagyunk így is.
2011. júl. 20. 17:21
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!