Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyha elvetecc egy gyereket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyha elvetecc egy gyereket akkor menyi ra az esely, hogy lehet masik?

Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 20:30
1 2 3 4 5
 21/41 napietus ***** válasza:
100%
21:22, szerinted az véletlen, hogy ha szüléskor pl. komplikáció lép fel, akkor is kérdés nélkül az anya élete az első? van benne logika, nem mondom meg, mi. majd rájössz. bár nem hiszem, ilyen agykapacitással :D
2011. júl. 19. 21:24
 22/41 anonim ***** válasza:
25%

De a nyolcvanéves nő most nem játszik, ő már nemigen esik teherbe, ahogy az ötéves kislány se!

Ezért hatásvadász az egész szöveged!

Szerinted etikailag teljesen rendben van ha egy anya megöli a gyermekét, és ezt alátámasztandó hozol ilyen sokkoló sztorikat!

2011. júl. 19. 21:26
 23/41 napietus ***** válasza:
nem tartom minden esetben etikusnak, de vannak helyzetek, mikor nincs más megoldás. és felhívnám a figyelmed, hogy nemcsak az 5 éves kislány, hanem a 12-13 éves is az.
2011. júl. 19. 21:28
 24/41 anonim ***** válasza:
21%
Több millió abortuszt hajtottak már végre Magyarországon, és ti is nagyon jól tudjátok, hogy ezek túlnyomó többsége nem nemi erőszak miatt volt, hanem "nehogymár meghízzak, vagy csúnyább lesz a bőröm, megereszkedik a mellem" stb..
2011. júl. 19. 21:32
 25/41 anonim ***** válasza:
100%

Engem megerőszakoltak. 19 éves voltam. Fényes nappal. Sportosan voltam felöltözve,hosszú nadrág,edzőcipő,pulcsi. Semmi kihívó. Én sajnos nem tudtam megvédeni magam,tekintve hogy hárman voltak. Még elfutni sem tudtam,pedig atletizáltam jó ideig.

Szerencsére nem estem teherbe és meg sem fordult volna a fejemben, hogy megtartsam a gyereket ha mégis. Hogy kihordjam magamban annak az undorító állatnak a gyerekét. Saját magamra sem tudtam sokáig nézni, nemhogy a gyerekre ha megszületik.

Ennyit arról hogy kiket,mikor,hol erőszakolnak meg. Senki ne merjen véleményt nyilvánítani erről ilyen módon. Ne akard megtudni milyen az ha megerőszakolnak(ez az egyik kommentelőnek szól).

És valóban jól írták előttem. Ma már rutinműtétnek számít(sajnos,és ezt nem az orvosi techinka fejlődése miatt mondom),de ettől még tanácsosabb elkerülni és inkább fizetni az óvszert,vagy tablettát.Eléggé nagy lelki trauma lehet.Én legalábbis biztos aként élném meg.

2011. júl. 19. 21:36
 26/41 anonim ***** válasza:
0%

Remélem most őket erőszakolják meg valami cellába!

Az ilyeneket kasztrálni kellene! Utána megkötözve kiadni a rokonoknak, hogy tegyenek belátásuk szerint...

DE!

A megerőszakoló állat gyermekét miért kell megölni.

Tehet ő az apja bűnéről?

Vagy hetedízig kell büntetni, mint a Bibliában?

2011. júl. 19. 21:40
 27/41 anonim ***** válasza:
Nem tehet róla,ettől függetlenül nem lettem volna képes kihordani a babát. Ezért el lehet ítélni engem,de az undor amit kelt bennem még ennek a gondolata is.. Sajnos ez van. Mint mondtam,szerencsére ilyenre nem került sort.
2011. júl. 19. 21:43
 28/41 anonim ***** válasza:

Szerencse!

Nem az a legfájdalmasabb, hogy ilyenek történnek, hanem hogy nincs rá megfelelő reakció! Valami baj van ennek a modern társadalomnak az immunrendszerével!

Az ilyeneket a legdurvább középkori módszerekkel kéne kezelésbe venni!

2011. júl. 19. 21:45
 29/41 anonim ***** válasza:
100%

és akkor mi van ha anyagilag nem megoldható?? nagymamámnak például azért lett abortusza, mert már volt két gyereke,és egy harmadikat egyszerűen nem bírtak volna eltartani. vagy csak nagyon rossz körülmények között. akkor meg a másik két gyerekének tesz rosszat.

azok meg akik azért vetetik el,mert megereszkedik a bőre stb. szerinted mennyire lennének jó anyák? te adnál egy ilyen nőnek gyereket? inkább szülje meg és hanyagolja el és legyen belőle bűnöző? lehet,hogy 10 év múlva már másképpen fog gondolkozni,megunja az addigi életét,és rájön hogy szeretne gyereket,és teljesen jó anya lesz.de senkinek se jó ha úgy szül valaki hogy nem akar.

bocsi. a kérdésedre a válasz:több rá az esély,mint alap helyzetben,mert lehet komplikáció. mondjuk olyan 25%

2011. júl. 19. 21:46
 30/41 anonim ***** válasza:

37%-os

Haláli ez a felfogás, komolyan, én is "érdekes" emberekkel dolgozom, de te trumfolod az összeset.

Olyan beállítottságú világban élsz, ami aligha tükrözi a teljes valóságot, és ebből, úgy gondolom, már senki sem rángat ki (max. egy ilyen trauma, de azt nem kívánom).

Azt nem értem, miért erőltetnéd rá a szemléletmódod másra, akinek a helyzetébe úgysem tudod, és nem is akarod magad beleképzelni. (Ez költői kérdés, nem kell rá válaszolni, köszönöm!)

Ez hiteltelenné, sőt, bevallom, már-már viccessé teszi a véleménynyilvánításod.

2011. júl. 19. 21:49
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!