Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiú megcsalta velem a barátnőjét, és most
büntudatom van, nagyon. Pedig nemis ismerem a csajt. :S
nemtudtam ellenállni :S mitcsináljak?
Hülye pi.cs@ vagy, a pasi meg egy hülye f@.sz ha rád mászott. Ha veled megtette, mással is megfogja, mondd el...
2011. júl. 19. 21:58
Aki azt írta, hogy a kérdező nem hülye, nem az ő hibája, az süllyedjen el! Gyere össze te is ilyen srácokkal akiknek van barátnőjük. Végülis tök mindegy, neki van csaja, nemde? Attól neked nem kell a becsületedre, hűségre gondolnod. Végülis felment téged minden alól. Ugyanúgy tudsz róla, akkor te is bűnt követsz el, de nagyon okos. -.-" Előbb gondolkozz el, mielőtt leírsz valamit, mert nagyon hülyeséget írtál!
Neked meg kérdező csak annyit, hogy most genyó leszek, de megérdemled. Én csak szegény szerencsétlen lányt sajnálom, akit megcsalt veled az az idióta pasi.
2011. júl. 20. 14:01
Te nagyon okos előtte értelmezd a mondatokat és akkor írj-.-" A kapcsolatot nem ő tette tönkre, ez nam az ő hibája. De más szempontból ő is hibás, mert lefeküdt vele. látom szeretsz másokat leoltani, hát oltsd le magad te nagyon okos:S
2011. júl. 20. 14:12
És utolsó, hány éves vagy? 15? Nem értettem félre semmit! Neked el kéne viszont egy kis értelmezési lecke ;) Mert itt senki nem írt olyat, hogy tönkrement volna a kapcsolat, azt az egyik válaszoló vetette fel, hogy esetleg miatta menne tönkre (mármint a kiscsaj miatt, akivel félrekúrt ez az állat) Na tessék, most ki a nagyon okos? :) Persze bizonyos értelemben tönkrement a kapcsolat, ha félrekefélt a marhája, de nem feltétlen a lány hibája. Ezt nem tudjuk, mivel ez a kiscsaj írt... aki mint írta is, nem ismeri a csajt. Na nagyokoskám. :) Ezt értelmezd! Helyesen!
2011. júl. 20. 16:28
Hogy minden nő bekattanXD ime te is a sorba álltál és megmutattad, gratulálok. Ha lenyugodtál, majd írj értelmeset is oké?
2011. júl. 20. 22:10
oké :D Na mivan, fáj az igazság? mert nem reagáltál okosat ... csak ostobát.
kisszívem, előbb olvasd újr az egész kérdést, és a válaszokat és ha megtaláltad, azt ahol írta a kérdező, hogy tönkrement a kapcsolat a lány és a fiő között, akkor szólj légyszike :)
köszöntem, puszi..
2011. júl. 21. 12:37
Mi fáj? Azért nem írtam vissza neked, mert nem érdekelsz. Ezt fogd fel^^ Menni fog kisszívem?
2011. júl. 21. 13:00
De visszaírtál :D:D Az fáj, hogy tudod, hogy igazam van... Sajnabajna. Na mindegy. Majd felnősz!
2011. júl. 21. 17:29
Te hülye vagy-.-" Azért írtam vissza, mert vissza szokktam nézni ki mit ír még utána és leírtam, hogy el vagy varázsolva. De hát neked..........XD ez már komolyan lefárasztott-.-"
2011. júl. 21. 19:06
"De visszaírtál :D:D"
Mint valami gyerek:) Hánny éves vagy kislányom?XD Lesz piros pacsi is?XD Meg az a hülye aki mondja?^^
2011. júl. 21. 19:18