Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiú megcsalta velem a barátnőjét, és most büntudatom van, nagyon. Pedig nemis ismerem a csajt. :S nemtudtam ellenállni :S mitcsináljak?
Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 18:03
1/24 anonim válasza:
Azonnal szexelned kell velem különben a bűntudat felemészt. És ha gyorsan megteszed akkor felültudod írni a megcsalásos szexet.
3/24 anonim válasza:
Lehet is bűntudatod! Ha már a srácnak nem volt annyi esze, akkor neked lehetett volna. Az agyaddal kéne gondolkozni, nem a ...
4/24 anonim válasza:
Szerintem mond el a csajnak, mert ne hülyítse a srác őt. Az igazság csak annak fáj aki rosszat tett:) Mond el a csajnak!
5/24 médiaterrabilis válasza:
felejsd el a gyereket, szakíts meg vele minden kapcsolatot! Így talán nemteszed tönkre a kapcsolatuk, ha mégis miattad mennének szét, remélem a csaj olyat beteszneked hogy összehányod magad
6/24 anonim válasza:
nyugi majd elmúlik... vagy nem és örök életedre emészteni fog és soha nem jön el a megváltás és kolostorba fogsz vonulni de akkor is szenvedni fogsz hogy elraboltál egy jóravaló lelket a boldog élettől
7/24 anonim válasza:
"Így talán nemteszed tönkre a kapcsolatuk, ha mégis miattad mennének szét"
Hát ezen kinyúlokXD Ha elmondja akkor ő tehet a szakításukról??? Véletlen nem a csávó csinált valami baromságot? Nem kell félre baszni és nincs gond. Ő okozta saját magának. Ha elmondja neki nem a kérdező tette tönkre ezt, ő csak tett egy szívességet! Ne már a kérdező hibája a megcsalás:S Ő is benne volt, de nem ő járt vele, szóval nem ő tette tönkre.
9/24 anonim válasza:
Én szégyelném magam a helyedben, szerintem nagyon rossz a másik csaj helyében lenni :S
10/24 anonim válasza:
Feküdj le még egyszer a pasival, ha még mindig bűntudatod lesz, akkor vond be a csajt is, és csináljátok grupperben.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!