Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szedjek valami vágycsökkentőt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szedjek valami vágycsökkentőt vagy éljem ki magam?

Figyelt kérdés

Még szűz vagyok, de már nagyon kívánom, hogy kielégítsenek. Néha legszívesebben egész nap csak élveznék. Hiába élvezek el nem érzem, hogy kielégültem, hogy utána ne tudnék még többet. Egyik nap is azon csodálkoztak, hogy hova tűnt 120l meleg víz nyári melegben... :$ Kézzel csinálom akkor meg pár napig fáj a vállam. Nem csinálom akkor meg hisztis és idegbeteg leszek. Próbálom mással is lefoglalni magam, de akkor is érzem, hogy jó lenne. Jó azért nem állandóan van ez így, csak néha de akkor pokoli. Nem tudom, hogy keressek-e valami vágycsökkentőt, esetleg ha szednék fog.gátlót akkor talán nem lennék ilyen, vagy jobb lenne kiélni. De azért nem olyan egyszerű ez, hogy keresek valakit és mindenki boldog. Mert akibe van annyi érzelem az azt mondja, hogy nem akar kihasználni, elsőre a szerelmemmel kell, (de ki tudja hány évet kell még a szerelemre várni) vagy nem akar csalódás okozni, vagy csak nem akarnának velem vacakolni. Egy érzéketlen tuskó meg nem kéne még szexre sem. Vibrátort meg hiába veszek, nem tud megcsókolni, átölelni (jó a vízsugár se, de az sokkal jobb) és amúgy is olyan hangos, hogy áthallatszik a berregés a másik szobába. Nem tudom már mit csináljak, (szilvás buktát nem tudok).

20/l

2011. júl. 19. 14:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
masztizz
2011. júl. 19. 21:24
 12/19 anonim ***** válasza:
Én egész nap nyalnálak, kényeztetnélek! Ez a kedvencem.
2011. júl. 20. 09:07
 13/19 anonim ***** válasza:

szerintem is csináld minnál hamarabb

bocs h én is ezzel jövök..de írj rám Priviben..én is úgyan így vagyok ezzel áálandóan csinálnám...ha érdekel itt rámírhatsz

2011. júl. 21. 22:19
 14/19 anonim ***** válasza:
nimfomán vagy, ajánlok egy lovat
2011. júl. 21. 22:25
 15/19 anonim ***** válasza:
figyelj, ha gondolod megismerhetnénk egymást kicsit közelebbről priviben;)
2011. júl. 21. 22:36
 16/19 anonim ***** válasza:
50%
"-.- mennyi szánalmas pasi... :D
2011. júl. 21. 22:53
 17/19 anonim ***** válasza:

néha nekem is rám jön a napi 5 maszti, meg egész nap kb erre gondolok :S de nem baj, majd lesz bnőm, most már HISZEM, hogy sikerülni fog, van ez a tudatalatti módosító módszer, kipróbáltam eddig kicsit és hatalmas a javulás! :)

Jah és nekem is már fáj a karom, mert gyúrok is itthon utána meg fáradt a karom alapból xDDD

Lehet kéne addig is egy guminő?:D Fene se tudja...

F17,9

2011. júl. 21. 23:13
 18/19 anonim ***** válasza:

ez betegség is lehet akár, menj el orvoshoz

komolyan, nem cseszegetés, nem trollkodás, de jobb félni mint...

2011. júl. 22. 05:20
 19/19 anonim ***** válasza:
Mennyi béna fasz...hogy próbálkoznak! Nézd szerintem húsz évesen már elég érett vagy, nem hiszem, h a nagy szerelemre kellene várnod. És ha még tíz évig nem jön? Persze nem azt mondom, h egy éjszakás kaland során veszítsd el, de szerintem elég ha két ember között megvan a szikra. A harmadik-negyedik randin le is feküdhetsz egy a pasival, nincs abban semmi gáz, h még nem vagy szerelmes belé! A lényeg, h ismerkedj! Ja és egy jó tanács: ne vidd túlzásba a zuhannyal való masztit, mert nagyon magas lesz az ingerküszöböd és ha pasival leszel csak nagyon nehezen tudsz majd elélvezni! Amúgy kétségtelen, h annál jobb nincs! :) 26/L
2011. júl. 22. 09:42
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!