Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szedjek valami vágycsökkentőt vagy éljem ki magam?
Még szűz vagyok, de már nagyon kívánom, hogy kielégítsenek. Néha legszívesebben egész nap csak élveznék. Hiába élvezek el nem érzem, hogy kielégültem, hogy utána ne tudnék még többet. Egyik nap is azon csodálkoztak, hogy hova tűnt 120l meleg víz nyári melegben... :$ Kézzel csinálom akkor meg pár napig fáj a vállam. Nem csinálom akkor meg hisztis és idegbeteg leszek. Próbálom mással is lefoglalni magam, de akkor is érzem, hogy jó lenne. Jó azért nem állandóan van ez így, csak néha de akkor pokoli. Nem tudom, hogy keressek-e valami vágycsökkentőt, esetleg ha szednék fog.gátlót akkor talán nem lennék ilyen, vagy jobb lenne kiélni. De azért nem olyan egyszerű ez, hogy keresek valakit és mindenki boldog. Mert akibe van annyi érzelem az azt mondja, hogy nem akar kihasználni, elsőre a szerelmemmel kell, (de ki tudja hány évet kell még a szerelemre várni) vagy nem akar csalódás okozni, vagy csak nem akarnának velem vacakolni. Egy érzéketlen tuskó meg nem kéne még szexre sem. Vibrátort meg hiába veszek, nem tud megcsókolni, átölelni (jó a vízsugár se, de az sokkal jobb) és amúgy is olyan hangos, hogy áthallatszik a berregés a másik szobába. Nem tudom már mit csináljak, (szilvás buktát nem tudok).
20/l

akkor csinálj barackos buktát ! XDXDXD
éld ki magad ! egy jo barát kell aki benne van abba hogy csak barátok maradjatok de ettol kielégititek egymást !

éld ki magad!!!!
kefélj amennyit csak tudsz mert mikor már 70 éves mama leszel akkor már nem kapsz kemény fszokat sehol sem csak a férjed puha impotensét azzal meg olyankor semmire sem mész. :)
vágycsökkentőt nem csak h ellenzem hanem megtiltom!!:)
menny diszkóba v a szexrandi.hu-ra vagy írj privit nekem.
am a nagy vágyakkal nincs baj, sőőőt az csak jó. én van olyan nap mikor 3x-4x is kiverem mikor nem jutok puncihoz. ha érdekellek...

Egyre több itt a retardált, nemde, kedves témanyitó? :)
Normális választ a felük nem tud adni, a maradék meg szinte nem is ír... Na mindegy...
Szerintem; Ne csinálj semmit, teljesen természetes dolgon mész keresztül... Örülj neki hogy vad vagy, ez bejön a pasiknak :)

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!