Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Melyik pózban tudom legjobban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik pózban tudom legjobban a barátnőm G-pontját izgatni?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy spriccelő, önkívületi állapotba hozó orgazmust csinálni. Milyen praktikák vannak?
2011. júl. 19. 11:57
 1/10 anonim ***** válasza:

Hogy csináljátok?

Hanyatt fekve húzd fel a térdedet a melledig. A szeretőd eléd térdel, széttárja a lábadat, és így hatol beléd. Más érzés, ha a lábfejedet fogja, és más érzés, ha a csípődet.

és még a csiklóját is tudod izgatni :d

2011. júl. 19. 12:13
 2/10 A kérdező kommentje:
ez nektek bevált?
2011. júl. 19. 12:17
 3/10 anonim ***** válasza:
igeen :D de ugy is jó ha ujjadat teszed be ebben a pozban és azt nem ki be mozgatod hanem benne mozgatod fel lee ! férfiaknak fárasztó de igeen jóóó :D
2011. júl. 19. 12:22
 4/10 anonim ***** válasza:
de figyelj h a körmödet vágd le mert nagyon fel tudja sérteni :D
2011. júl. 19. 12:25
 5/10 A kérdező kommentje:
milyen lett a végeredmény? :D
2011. júl. 19. 12:32
 6/10 anonim ***** válasza:

Azt olvastam valahol, hogy egy pszichológus-biológuscsapat meg akarta keresni a G-pontot, de nem találták. Elkönyvelték úgy, hogy a dolog nem létezik, csak városi legendaként az olcsó magazinokban és önsegítőkönyvekben.

Egyébként a barátnőddel beszéld meg, mi esik neki jól, vele csinálod, nem velünk.

2011. júl. 19. 12:41
 7/10 A kérdező kommentje:
mesélj el mindent! szeretnék nagy örömet okozni a barátnőmnek...
2011. júl. 19. 12:42
 8/10 anonim ***** válasza:
Háát az az érzés leírhatatlan...nagyon jóóóóóó:D egy álom :D
2011. júl. 19. 13:08
 9/10 anonim ***** válasza:

Leginkább ujjal tudod elérni ezt. Van rá leírás, oktató videó a neten.

Szex közben nálam a lovagló póz, amikor a lány hátradől, a háta mögött támaszkodik, én pedig egy kicsit megemelem a csípőm fogom a derekát. Így elég jól el lehet érni a G pontot.

2011. júl. 19. 13:12
 10/10 anonim válasza:
www.sexpozok.hu
2011. júl. 19. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!