Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem volt még barátnőm? Hol lehet a legjobban csajozni?
18 éves vagyok és még nem volt csajom, se csók se semmi.És már nagyon zavar...
Jófej srác vagyok, és szerintem nem is vagyok az a hű de ronda srác.És egyszerűen nem tudom hogy miért nincs még csajom.Tegnap is elvoltam bulizni, de nem tudom ti hogy vagytok vele én nem mindig merem megfogni a lány derekát meg ilyenek.1x azért megfogtam 1nek de az el is ment tőlem.Mondjuk ez csak 1 csaj, de már kezdek elkeseredni :(
Itt a nyár fel kéne szednem valakit.Hol lehet úgy igazán csajokkal ismerkedni???
2 oka lehet:
- szöveged alapján nagyon nyöszörgős fiúnak tűnsz, légy határozott és a legnagyobb csajozógépek is sokszor pofára esnek, ez teljesen hozzátartozik.
-vagy mégis hű de ronda vagy.
Előzőnek: én pl nem ülök félénken egy sarokban, ha valami buli van, aktívan részt veszek benne, csak épp nem merek a csajokhoz hozzányúlni, mivel nem tudom mit reagálnak majd, és nem szeretném ha nyilvánosan elküldenének a p*csába, vagy lerántanának egy pofont...
13:24-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!