Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hány menetből áll nálatok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány menetből áll nálatok a szex, ha ráértek, nem siet egyikőtök sem sehová?

Figyelt kérdés
Minden hanyadiknál van egynél több?
2011. júl. 19. 10:11
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
15:28-as , egy ilyet én is bevállalnék :D
2011. júl. 21. 16:36
 12/29 Pinocchio ***** válasza:
15:28-as elmehetnél erotikus regény írónnakXDAmúgy tetszett,durva lehetett.
2011. júl. 21. 16:44
 13/29 anonim ***** válasza:

Irigyellek a barátnődért, fene a gusztusát. :D

Bedugod a sz@ros popójába a farkadat, és ezután, minden tisztálkodás nélkül lesz0p. Később, mikor látja, hogy újra begerjedtél, ráül a punijával a már nem annyira sz@ros farkadra, és nem kap el semmilyen fertőzést, nem lesz semmi baja. Ez igen! Ilyen csaj kéne nekem is! :-)

2011. júl. 21. 16:57
 14/29 anonim ***** válasza:
Azt hiszem azzal nem árulok el nagy titkot, hogy a végbélben természetesen jelenlévő kórokozók jelenléte a hüvelyben már nem annyira természetes, és igen csúnya tüneteket tud ez produkálni, akár még meddőség is lehet belőle. Kilábalni belőle nőgyógyász segítsége nélkül pedig nem lehetséges.
2011. júl. 21. 17:00
 15/29 anonim ***** válasza:
De lehet, hogy csak én vagyok régimódi. A te barátnőd s€ggében biztos nem élnek baktériumok, kórokozók, meg gondolom ha szellent az is rózsaillatú.
2011. júl. 21. 17:04
 16/29 anonim ***** válasza:
Ebcsontnak igaza van, valamint a spriccelős orgazmus lányoknál olyan ritka, mint a fehér holló. Azért jó sztori volt így elolvasva, de hogy a valóságban nincs ilyen az tuti.
2011. júl. 21. 17:09
 17/29 anonim ***** válasza:

Ebcsont:

Tehát ha az irigységed mindenáron kötekedésbe megy át: nem gyerek vagyok, tisztában vagyok a higiénés elvárásokkal. Mivel óvszert használunk a behatolások azzal történtek, análisan is - pont higiéné miatt - és mindegyik egy újabbal .. :-P

Ezen kívül volt olyan, más esetben, hogy esetleg "eldobtuk" az agyunkat és elmaradt a védekezés, de ebben az esetben lehetőség van utána tisztálkodásra: hüvelyt is lehet öblíteni, bár természetesen nem ez az igazi megoldás. (Meddőség, mint olyan meg nem annyira szempont, tekintve, hogy a hölgy 45+ -os.)

2011. júl. 21. 17:14
 18/29 anonim ***** válasza:

17:09:

Megtörtént! Kb. 3-4 hónappal ezelőtt volt.

Spriccelős orgazmusa több barátnőmnek is volt, soknak velem először és nagy részük 40 feletti volt. G pont ingerlésével lehet elérni, csak tudni kell megtalálni ...

2011. júl. 21. 17:17
 19/29 anonim ***** válasza:

Jó rendben, de az óvszerhúzásokat ne felejtsd ki legközelebb a történetből, úgy hitelesebb is. :-)

Másrészről meg örülök, hogy te is ilyen felvilágosult vagy, de sajna ezzel a történettel így (lefelejtve az óvszercseréket) megvezeted a tizenéveseket, akik meg simán megcsinálják életük hülyességét majd!

Egy cseppet valóban irigy vagyok, de nem az irigységem motiválta a "kötekedésemet", csak úgy láttam, hogy elrugaszkodtál a valóságtól, mintha még mindig akcióban lennél. :-)

2011. júl. 21. 17:39
 20/29 anonim válasza:
15:28.: Sok lánynak/fiúnak sikerült ezzel a kis regénnyel örömet szerezni, köztük nekem is:)
2011. júl. 21. 18:05
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!