Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány menetből áll nálatok a szex, ha ráértek, nem siet egyikőtök sem sehová?

Irigyellek a barátnődért, fene a gusztusát. :D
Bedugod a sz@ros popójába a farkadat, és ezután, minden tisztálkodás nélkül lesz0p. Később, mikor látja, hogy újra begerjedtél, ráül a punijával a már nem annyira sz@ros farkadra, és nem kap el semmilyen fertőzést, nem lesz semmi baja. Ez igen! Ilyen csaj kéne nekem is! :-)

Ebcsont:
Tehát ha az irigységed mindenáron kötekedésbe megy át: nem gyerek vagyok, tisztában vagyok a higiénés elvárásokkal. Mivel óvszert használunk a behatolások azzal történtek, análisan is - pont higiéné miatt - és mindegyik egy újabbal .. :-P
Ezen kívül volt olyan, más esetben, hogy esetleg "eldobtuk" az agyunkat és elmaradt a védekezés, de ebben az esetben lehetőség van utána tisztálkodásra: hüvelyt is lehet öblíteni, bár természetesen nem ez az igazi megoldás. (Meddőség, mint olyan meg nem annyira szempont, tekintve, hogy a hölgy 45+ -os.)

17:09:
Megtörtént! Kb. 3-4 hónappal ezelőtt volt.
Spriccelős orgazmusa több barátnőmnek is volt, soknak velem először és nagy részük 40 feletti volt. G pont ingerlésével lehet elérni, csak tudni kell megtalálni ...

Jó rendben, de az óvszerhúzásokat ne felejtsd ki legközelebb a történetből, úgy hitelesebb is. :-)
Másrészről meg örülök, hogy te is ilyen felvilágosult vagy, de sajna ezzel a történettel így (lefelejtve az óvszercseréket) megvezeted a tizenéveseket, akik meg simán megcsinálják életük hülyességét majd!
Egy cseppet valóban irigy vagyok, de nem az irigységem motiválta a "kötekedésemet", csak úgy láttam, hogy elrugaszkodtál a valóságtól, mintha még mindig akcióban lennél. :-)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!