Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az orális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az orális szexről? Számotokra orál nélkül szex a szex?

Figyelt kérdés
2011. júl. 18. 21:38
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
érdekes barátom nem panaszkodik a nunim ízére,meg pont te mondod!!!!!!aki elvileg imád nyalni!!!!!ha ilyet írsz,akkor kamu az egész pffffffffff
2011. júl. 18. 23:34
 22/24 anonim ***** válasza:

Na akkor először is: felháborít ez a hozzáállás: "nem vagyok hajlandó, de elvárom". Slussz-passz, ennyi ...

Másodszor: attól, hogy szeretem a nyelvem használni, még tény marad, hogy egy külső szervet könnyebb tisztán tartani, mint egy folyamatosan nedves nyálkahártyát, amelyen bizony könnyebben telepszik meg egy csomó nem odavaló dolog. Valamint egy farok a lábam között lengedezve bizony jobban szellőzik egy barlangnál.

Ezek tények, természetesen nem azt jelentik, hogy egy puncit nem lehet higiénikusan, tisztán tartani, csak annyit, hogy nekünk férfiaknak ilyen szempontból könnyebb dolgunk van.

Harmadszor meg: " Ne fürdjééé le!" :-P :-D

2011. júl. 18. 23:46
 23/24 anonim ***** válasza:

"ha ilyet írsz,akkor kamu az egész"

Fel lett kínálva, hogy megtudd a motivációm ...

2011. júl. 18. 23:48
 24/24 anonim ***** válasza:
Velem nem járna jól az, aki írta, hogy orál nélkül nincs szex, ráadásul elélvezésig. Évek óta soha senki nem juttatott még a csúcsra nyalással, pedig jók voltak, élveztem, de elélvezni képzelen vagyok úgy. :D Amúgy nálam ilyen "egynek elmegy" kategória adni is meg kapni is. Nem csinálom tiszta szívből, de megteszem, meg mikor nekem csinálják sem vagyok annyira oda tőle, de elviselem. De szeretek inkább a lényegre térni.
2011. júl. 19. 00:49
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!