Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az orális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az orális szexről? Számotokra orál nélkül szex a szex?

Figyelt kérdés
2011. júl. 18. 21:38
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Igen! Bár ennyit levonhattál volna már ez előző válaszból is ... :-P
2011. júl. 18. 22:16
 12/24 A kérdező kommentje:
de mi oyan izgató benne?
2011. júl. 18. 22:18
 13/24 anonim ***** válasza:

Fiú vagy vagy lány?

Csak mert ha fiú, akkor próbáld ki. Ha lány, akkor ... nem tudom hogy le akarok e menni gyakorikerdesek.hu oldalon egy csetszex szerű szintre. El tudom mondani, hogy miért, ki tudom fejteni, de ez is olyan dolog, hogy ki a mákos, ki a túrós tésztát szereti.

Szeretem, izgat ... és még sok minden más dolog játszik szerepet benne...

2011. júl. 18. 22:23
 14/24 A kérdező kommentje:

lány vagyok és érdekel,hogy a pasik hogy élik ezt meg

én nő vagyok,és nem tudom,hogy miért annyira nagyon izgató,mert én ha orálisan elégítem ki a barátomat,akkor nem jutok el olyan magaslatokba,mondjuk egy nőnek nehezbb is eljutnia a csúcsra

szóval csak arról van szó,hogy érdekel,ennyi

2011. júl. 18. 22:26
 15/24 anonim ***** válasza:

Na akkor szívesen megfogalmazom neked alkalomadtán, de nem ezen oldal keretein belül. Ha érdekel a véleményem írj egy üzentet és privátban megírom; ne értsd félre ezen a szinten az oldallal van problémám! Nem postolnám ide ...

Egyrészt, másrészt dolgozom, még le kell az éjjel adnom egy anyagot, azaz ez leghamarabb holnap történhet meg.

2011. júl. 18. 22:33
 16/24 anonim ***** válasza:

ha kapcsolatról beszélünk, akkor mindenképpen hozzá tartozik...

egy alkalmi együttlétnél nincsen az az Isten, hogy orális élvezetet nyújtsak egy férfinak. Viszont én elvárom...

25/N

2011. júl. 18. 22:39
 17/24 anonim ***** válasza:

25/N:

Nem mintha pont nem azt mondtam volna, hogy nekem ez így mindig megfelelt, de azért ez az "elvárom, de nem adom" báncsa a fülem ... főleg, ha at vesszük, hogy higiénés szempontból egy farok előnyben van egy puncival szemben ...

2011. júl. 18. 22:44
 18/24 A kérdező kommentje:

:D utolsó :D:D

főleg úgy hogy a nők pl pisilésnél megtörlik a nunijukat,a férfiak meg nem....:)

szerintem mondjuk mindegy hogy farok vagy nuni,egyre megy szinte

2011. júl. 18. 23:21
 19/24 anonim ***** válasza:
Ha egyre megy miért nem próbálod ki milyen nyalni :-P :-P :-D és rögtön megtudod, ami érdekel ;-)
2011. júl. 18. 23:23
 20/24 anonim ***** válasza:

"főleg úgy hogy a nők pl pisilésnél megtörlik a nunijukat,a férfiak meg nem"

Ez csak azért van mert a férfiaknak nincs "nunijuk" :-P

2011. júl. 18. 23:24
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!