Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az orális szexről? Számotokra orál nélkül szex a szex?
Fiú vagy vagy lány?
Csak mert ha fiú, akkor próbáld ki. Ha lány, akkor ... nem tudom hogy le akarok e menni gyakorikerdesek.hu oldalon egy csetszex szerű szintre. El tudom mondani, hogy miért, ki tudom fejteni, de ez is olyan dolog, hogy ki a mákos, ki a túrós tésztát szereti.
Szeretem, izgat ... és még sok minden más dolog játszik szerepet benne...
lány vagyok és érdekel,hogy a pasik hogy élik ezt meg
én nő vagyok,és nem tudom,hogy miért annyira nagyon izgató,mert én ha orálisan elégítem ki a barátomat,akkor nem jutok el olyan magaslatokba,mondjuk egy nőnek nehezbb is eljutnia a csúcsra
szóval csak arról van szó,hogy érdekel,ennyi
Na akkor szívesen megfogalmazom neked alkalomadtán, de nem ezen oldal keretein belül. Ha érdekel a véleményem írj egy üzentet és privátban megírom; ne értsd félre ezen a szinten az oldallal van problémám! Nem postolnám ide ...
Egyrészt, másrészt dolgozom, még le kell az éjjel adnom egy anyagot, azaz ez leghamarabb holnap történhet meg.
ha kapcsolatról beszélünk, akkor mindenképpen hozzá tartozik...
egy alkalmi együttlétnél nincsen az az Isten, hogy orális élvezetet nyújtsak egy férfinak. Viszont én elvárom...
25/N
25/N:
Nem mintha pont nem azt mondtam volna, hogy nekem ez így mindig megfelelt, de azért ez az "elvárom, de nem adom" báncsa a fülem ... főleg, ha at vesszük, hogy higiénés szempontból egy farok előnyben van egy puncival szemben ...
:D utolsó :D:D
főleg úgy hogy a nők pl pisilésnél megtörlik a nunijukat,a férfiak meg nem....:)
szerintem mondjuk mindegy hogy farok vagy nuni,egyre megy szinte
"főleg úgy hogy a nők pl pisilésnél megtörlik a nunijukat,a férfiak meg nem"
Ez csak azért van mert a férfiaknak nincs "nunijuk" :-P
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!