Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mennyire élvezitek a popsiszexet?
Figyelt kérdés
El tudtok élvezni?Esetleg jobban élvezitek mint a vaginálisat?2011. júl. 18. 19:33
21/30 anonim válasza:
20:38 análszexelj, de úgy h te légy a köcsög.
22/30 anonim válasza:
21:16 Nem is ismersz! Miért írod hogy prűd vagyok?! Azért mert nem engedem seggbedugni magam?! Szívesen megnézném, hogy Te élvezed-e.
23:29, 23:32 Ment a pont Nektek!
23/30 Dottorre válasza:
Azoknak, akik az előző válaszom után írtak:
Az análszex nem csak a nőknek jó, a pasiknak is. Sok pasi van, aki az ilyesmiről nem is akar hallani, pedig egyébként a férfi ugyan úgy élvezi, mint a nő. Talán ez az egyetlen dolog, amit a két fél egyszerre élvez ugyan úgy. Ergo ha nyílt a pasitok ilyesmire, tegyétek meg amit írtatok....élvezni fogja ő is.
24/30 anonim válasza:
Nekem pl először is jó volt ... :)) szerintem ez mindenkinél más ..
25/30 anonim válasza:
Hát bármennyire is furcsának hat, én lány vagyok és élvezem.
29/L
26/30 anonim válasza:
06:52 Már próbáltam, és nem visszataszito egyátalán. Ennyi.
27/30 anonim válasza:
Szóval csajok, fel kell kötni a bugyit, a popsi az új vagina.
30/30 anonim válasza:
jó pénzért mosolyogva viselné elég sok nőci.. és nem a hivatásossokra gondolok csak
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!