Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Ti mennyire élvezitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti mennyire élvezitek a popsiszexet?

Figyelt kérdés
El tudtok élvezni?Esetleg jobban élvezitek mint a vaginálisat?
2011. júl. 18. 19:33
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy nagy marhaság. 37 éves vagyok és nem vagyok hajlandó, csak a leírt feltételek mellett hagyni a popsiszexet.
2011. júl. 18. 19:57
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Azért mondtam ezt a feltételt, mert ezer százalékig vagyok biztos abban, hogy nem engedi. :)

(kicsit pofára esnék, ha engedné)

2011. júl. 18. 19:58
 13/30 anonim ***** válasza:
52%

19:58

De éppen ez az, hogy erre nincs jó válasz. Ha nemet mond, akkor soha nem engeded meg neki; ha meg igent, akkor tudja, hogy onnantól ferde szemmel nézel rá...

2011. júl. 18. 20:02
 14/30 anonim válasza:
66%

Szia:)

Elsőre senkinek nem tetszik...de ha elfelejti milyen volt az első akkor eszméletlen jó tud lenni csak pozitívan kell állni a dolgokhoz...

Én nagyon élvezem...van amikor már úgy kezdünk bele a barátommal h csak popsiba...kicsit elvetemülten hangzik de sokkal izgatóbb tud lenni legalábbis szerintem...

L

2011. júl. 18. 20:33
 15/30 anonim ***** válasza:
0%
jobb ha belemész mindenbe amit akar a párod,mert majd mással kipróbálja ha te nem engeded. ez egy természetes igény már manapság a férfiaknál.
2011. júl. 18. 20:38
 16/30 anonim ***** válasza:

Azért ilyeneket nem kéne mondani, hogy ma már ez egy természetes igény a férfiaknál. Akárki akármit mond, ez egy extra dolog, és meg kell tudni lenni enélkül is. Is! Amúgy engem is izgat, én is vágyom rá.

Amúgy azért, mert itt szinte mindenki nemet válaszolt, még sok lány van, aki szereti. Általában aki úgy vág bele, hogy őt ez érdekli, az élvezi. Aki pedig azt írta, hogy a férfi nem tud jó választ adni: nagyon igazad van! Ha azt válaszolja, hogy engedi, akkor a nő leb*zizza. Ha azt, hogy nem engedi, akkor meg nem lesz anál a nővel. Így is úgy is a nő jár jól.

2011. júl. 18. 20:56
 17/30 Dottorre ***** válasza:
0%

A saját tapasztalatom az a nőknél, hogy mindegyik élvezi, amelyik meg meri próbálni az 1. negatívabb élmény után még1X és még1X... és eddig minden nő, akivel együttvoltam análisan is el tudott élvezni,pedig nem 1 és nem 2 volt (nem is 3-4 :D) akivel együtt voltam így. Ezt csak azért írtam le, hogy ne csak negatív hozzászólások legyenek :)

25F

2011. júl. 18. 20:58
 18/30 anonim ***** válasza:
19:57- a prűdek ellen nem lehet mit kezdeni.
2011. júl. 18. 21:16
 19/30 anonim ***** válasza:
hehe, én 28 éves nő vagyok, de nem csinálnék magamból nőstény köcsögöt...ellenben a pasit meglökném egy kis műbrokival szívesen, vagy bevennék egy jó kis kétéltű pasit, hogy megdöngesse már a prűd pasiját:D
2011. júl. 18. 23:29
 20/30 anonim ***** válasza:
pasik! Ne legyetek prűdek! Azért ti is dugjátok oda a lukatokat, ne járjon a szátok! Egyértelmű, hogy a pasiknak élvezetes csak, de csak ha nekik csinálják. Tudjátok, a nőknek nincs prosztatájuk.
2011. júl. 18. 23:32
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!