Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vajon igazuk van? Nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon igazuk van? Nagyon aggaszt amit mondtak mert nem egy "anyuka mondta"

Figyelt kérdés

2éve volt egy abortuszom..pontosabban

(Vérezni kezdtem és ezért keltett az abortusz..)

Azt mondta nem egy anyuka mivel az első babám lett volna így nagyon kevés esélye van annak hogy még anyuka lehetek..

(22lány)

2011. júl. 18. 18:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs igazuk, csak sokan imádnak más embereket a saját nézeteik miatt megbántani. Nem kell félned, nem lenne emberiség lassan, ha ez így lenne. Az abortuszok javarésze első terhesség fiatal korban.
2011. júl. 18. 18:10
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez nagyon nagy általánosítás.
2011. júl. 18. 18:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne halgass rá, az én anyukám is elvetélt (legelőször) és ketten vagyunk tesók a nővéremmel.

12L

2011. júl. 18. 18:14
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mert kérdeztem anyut is ő is azt mondta hogy ez hülyeség de ha több ember mondja jobban esik..!!
2011. júl. 18. 18:15
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Anyukádra hallgass :)
2011. júl. 18. 18:16
 6/9 anonim válasza:
100%
sok ember fél információkkal is dicsekedik, ettől tűnik ő több helyzetben okosabbnak. ne hallgass, nagyon nem biztos, hogy igaz...nem vagyok ehhez értő, de azért ez hülyeségnek tűnik
2011. júl. 18. 18:19
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedvesek vagytok nagyon!!
2011. júl. 18. 18:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Az én nagymamámnak az első terhessége méhen kívüli volt egy nagyon csúnya kismedence gyulladásnak köszönhetően. Akkoriban azt mondták neki, hogy nem fog teherbe esni többször; vagy ha igen, akkor nem marad meg a baba. Ehhez képest, rá két évre megszületett az édesanyám:). Szóval fel a fejjel, és hidd el te magad is, hogy teherbe tudsz még esni. Nagyon fontos, hogy te bízz benne. Hiszen hány olyan emberről hallani, aki komoly egészségügyi problémából keveredett ki győztesen, mert hitte, hogy lehetséges.
2011. júl. 18. 18:33
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm igazán hasznos és felvillanyozó válaszokat kaptam...:)

Igen is anyuka leszek két kisbabájé..:D

(Ennyit szeretnék.)

2011. júl. 21. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!