Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Attól lehetek ideges, ingerlék...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Attól lehetek ideges, ingerlékeny, hogy már nagyon szeretnék valakivel szexelni?

Figyelt kérdés
A barátom úgy gondolja h még nem állunk rá készen hogy szeretkezzünk. Ő 19 én 18 éves vagyok. De már 4 hónapja együtt vagyunk és csóknál tovább soha nem mentünk. Egy hónapja megkértem, de ő nemet mondott rá. Amikor megpróbáltam máshogy rávezetni, ledönteni az ágyba azt mondta, hogy nem akar még lefeküdni velem pedig nagyon kíván és nehéz magát visszatartania. Az utóbbi 2-3 hétben ingerlékeny vagyok eleinte megpróbáltam azt mondani neki h csak a menstruációm miatt van de az már rág nincs meg és ugyanúgy ingerlékeny vagyok! Lehet ez attól h nagyon akarom már?
2011. júl. 18. 16:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

de most komolyan, ilyenről én még nem hallottam, hogy a fiú kéreti magát

honnét tudod, hogy semmi baja, láttad már a felszerelését?

2011. júl. 18. 16:25
 12/21 anonim ***** válasza:
Akkor lehet, hogy erényövet hord és elhagyta a kulcsot:D
2011. júl. 18. 16:25
 13/21 A kérdező kommentje:
látni nem de amikro megpróbáltam rávezetni a letámadásos módszerrel akkor éreztem h nincs semmi gond semmivel, és azt is tudom h nem szereti a saját nemét mert azt meg érzem h szeret
2011. júl. 18. 16:26
 14/21 anonim ***** válasza:
Pedig könnyen lehet, hogy a kobra akkor is figyel, mikor meglát egy izmos férfi testet:D
2011. júl. 18. 16:30
 15/21 A kérdező kommentje:
nemhiszem nem aza fajtacsak szerintem arról van szó h attól fél h nem jó vagy nem tudom elképzelni pedig nem én vagyok neki az első csak az előző barátnője azután dobta ki egy másik srácért miután először szeretkeztek és neki az volt az első szóval lehet attól tart
2011. júl. 18. 16:40
 16/21 anonim ***** válasza:
Akkor meg van a hiba oka:) Beszéljetek róla, legyél megértő, kedves stb... Úgyis tudod te ezt:)
2011. júl. 18. 16:41
 17/21 A kérdező kommentje:
már beszéltem vele róla nem is egyszer de hát ő az a fajta aki fél az új dolgoktól és akkor is félt kicsit előtte így meg sokkal jobban izgul! Köszi a tanácsokat megpróbálom^^
2011. júl. 18. 16:42
 18/21 anonim ***** válasza:
Hidd el, egy kis bátorítás sokra képes...:)
2011. júl. 18. 16:44
 19/21 anonim ***** válasza:
üvölts rá,hogy:MOST MÁRPEDIG DUGUNK!!!!
2011. júl. 18. 16:47
 20/21 szamo77d ***** válasza:

Lehetsz ideges, persze! Rendezzétek ezt a kérdést disz-

kréten, egymással!

2011. júl. 19. 06:25
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!