Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Attól lehetek ideges, ingerlék...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Attól lehetek ideges, ingerlékeny, hogy már nagyon szeretnék valakivel szexelni?

Figyelt kérdés
A barátom úgy gondolja h még nem állunk rá készen hogy szeretkezzünk. Ő 19 én 18 éves vagyok. De már 4 hónapja együtt vagyunk és csóknál tovább soha nem mentünk. Egy hónapja megkértem, de ő nemet mondott rá. Amikor megpróbáltam máshogy rávezetni, ledönteni az ágyba azt mondta, hogy nem akar még lefeküdni velem pedig nagyon kíván és nehéz magát visszatartania. Az utóbbi 2-3 hétben ingerlékeny vagyok eleinte megpróbáltam azt mondani neki h csak a menstruációm miatt van de az már rág nincs meg és ugyanúgy ingerlékeny vagyok! Lehet ez attól h nagyon akarom már?
2011. júl. 18. 16:00
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
persze hogy lehetsz
2011. júl. 18. 16:02
 2/21 anonim ***** válasza:
nem de ha kicsit a falhoz csapkodod magad vagy megkéred őt máris nem leszel ingerlékeny
2011. júl. 18. 16:02
 3/21 anonim ***** válasza:

Kedvese Kérdező!

Igen, sajnos lehetsz. Az élet ilyen. Csak az ember önmaga nem gondol erre, mindig csak a kívülállók látják rajta.

(A vicces dolgokban sokszor nagy igazság van. Amikor azt mondjuk valakire, hogy elviselhetetlen vén banya, akkor valójában erre gondolunk.)

2011. júl. 18. 16:10
 4/21 anonim ***** válasza:

fiú, és ő nem akarja

akkor ott vmi baj van

kicsi a kukija? csak egy heréje van? impotens?

2011. júl. 18. 16:11
 5/21 szamo77d ***** válasza:
Minden további nélkül!
2011. júl. 18. 16:13
 6/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Lehetsz. De valamit nem értek, ha egyszer azt mondja, hogy kíván akkor miért nem feküdtetek még le, mikor azt írtad, hogy te is már mondtad neki. Itt nekem valami nem stimmel, de ez a ti dolgotok. Csak tudod nem hinném, hogy sokáig fogod ezt bírni, hogy csak csókolóztok. Persze azt is kell egy kapcsolatban, de a szex is. Sok szerencsét, hogy megoldódjon a probléma.

2011. júl. 18. 16:15
 7/21 A kérdező kommentje:
4. válaszolónak nem nincs semmi ilyen problémája
2011. júl. 18. 16:16
 8/21 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy búza? És még próbálja magát "győzködni", hogy a lányokat szereti?
2011. júl. 18. 16:17
 9/21 A kérdező kommentje:
nem nem az semmi ferde hajlami nincsen
2011. júl. 18. 16:18
 10/21 anonim ***** válasza:

A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:11

akkor az a gond hogy túl nagy neki 5 heréje van és egyfolytában áll ...:D

2011. júl. 18. 16:19
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!