Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj a szexben ha sportos a testalkatom? ( Lány vagyok )
Figyelt kérdés
Szerintetek az baj ha egy lány sportosabb az átlagnál ? Kb. így nézek ki : mások szerint szép pofika,kockás has zsír nélkül , izmos comb és vádli feszes fenékkel , tenyérbemászó cicik , és ez az ami miatt kérdeztem : Széles váll , és izmos alkar és bicepsz ( ez nem olyan durván de ha más lányokkal vagyok látható ) Baj ez egy fiúnál ? 16/L2011. júl. 18. 14:44
11/15 anonim válasza:
Igazából a kajakosok "vállasok", és erős a hátuk.
Nem baj az, nehogy már ez is hátrány legyen, amúgy nehogy ezért változtassa az életmódodon.
Kicsit vállas leszel, és akkor mivan? Majd ilyennek szeret, aki megérdemel, és minek is akarnál tetszeni te valami kispórolt testalkatú akárkinek?
Maximum arra ügyelj, hogy amennyire lehet legyél arányos, vagyis más testrészeket más sporttal fejlesszél, hogy ne legyél "egyetlen nagy hát".
Szép sport az, természetes mozgás, erős, egészséges, természetes alakot hoz.
Amúgy hogy más mit gondol azt ki nem sz@rja le?
12/15 anonim válasza:
milyen betűvel kezdődik a keresztneved? :D egyik o.társamra teljesen illik ez a leírás, ő is 16 és szokta ezt kérdezgetni. :D
13/15 anonim válasza:
hát nekem az uszok kajakopsok durvák mikor szélesebb a csaj vállamint nekem:D ugyhogy énis elég nagy darab vagyok! amugy nekem baromira tetszik a kockás has:D meg a kisebb mell
14/15 A kérdező kommentje:
B vel kezdődik a keresztnevem
2011. júl. 19. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!