Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj a szexben ha sportos a testalkatom? ( Lány vagyok )
Figyelt kérdés
Szerintetek az baj ha egy lány sportosabb az átlagnál ? Kb. így nézek ki : mások szerint szép pofika,kockás has zsír nélkül , izmos comb és vádli feszes fenékkel , tenyérbemászó cicik , és ez az ami miatt kérdeztem : Széles váll , és izmos alkar és bicepsz ( ez nem olyan durván de ha más lányokkal vagyok látható ) Baj ez egy fiúnál ? 16/L2011. júl. 18. 14:44
1/15 anonim válasza:
Nem gáz. Inkább, mint a túl hájas. Nem gond ez, legalább tovább írod az eksönt. :)
16/L
2/15 anonim válasza:
hülyekérdés. hülyeválaszokat várhatsz ;) paff.
3/15 anonim válasza:
Nálam nem jön be az izmos hölgyek, sorry.
4/15 A kérdező kommentje:
de a baj az hogy a sport meg nagyon jól megy és nem szeretném abbahagyni :S
2011. júl. 18. 14:51
5/15 anonim válasza:
Ízlés dolga kinek tetszel kinek nem. A bomba ri*i csajok sem jönnek be mindenkinek. A lényeg: egyáltalán nem gáz! pofi cici popsi stim. akk nem lesz probléma:D
6/15 anonim válasza:
ha jól nézel ki akkor nem baj :)
7/15 anonim válasza:
De ha ez téged zavar, attól ne hagyd abba a sportot, max nem kellene olyan intenzíven, egyébként mit sportolsz?
8/15 anonim válasza:
szerintem szép lehetsz, de a kockás has nem kellene!
9/15 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar hogy ilyen vagyok csak kíváncsi voltam hogy milyenek a külső vélemények ja és kajakos vagyok abba nem hagyhatom hogy ne intenzíven csináljam mert akkor nem lennék benne az 1-3 ban és rossz visszaesni 16 évesen
2011. júl. 18. 14:56
10/15 anonim válasza:
Szerintem ilyen hülyeséget ne is kérdezz! ;) Állandóan a seggedet verném az tuti, imádom a kemény popsit+ a feszes ciciket...és főleg a szép arcot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!