Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg merjem neki mondani hogy nincs orgazmusom?
A jó szexet tanulni kell. Ha egymásnak Ti vagytok az elsők és még csak nem is igazán masztizol, akkor bizony ez nehéz lesz. A testedet ismerned kell és neki is ismernie kell a Tiédet.
Le kell ülni, meg kell beszélni és közösen, játékosan próbálgatni mindenfélét és ilyenkor nyugodtan irányítsd, mondjad, hogy hogyan esik jól!
Érdemes, mert jó dolog ... :-P
Elmondom neked az én történetem hátha segít.:)
Én elég fiatal koromtól masztiztam, viszont a hüvelyi orgazmus sosem jött össze/ezért ezt annyira nem is gyakoroltam/ (a csiklói az másodpercek alatt). Az első barátommal eljutottunk a petting részhez, viszont akkor sem sikerült elélvezni(de ezt ő nem tudta, mert úgy voltam vele mint te). Majd ennek a kapcsolatnak vége lett és jött egy új. Vele lassabban történtek a dolgok, később kezdtünk pettingelni, mert akkor éreztem biztosnak a kapcsolatot és minden más ilyen dolog. Első pettingnél vele se volt változás. Élveztem de az a bizonyos orgazmus nem jött össze.Második ilyen alkalom után elmondtam neki hogy nem vele van a baj, nem ő csinálja rosszul mert magamtól se értem el azt a bizonyos pontot. Onnantól megváltozott minden. Mindig rajtam kísérletezett, én nem csináltam neki semmit mivel ezt a célt ő kitűzte magának. Pontosan a 7. ilyen próbálkozás után összejött, és gyönyörű érzés volt. Mondanom sem kellett ő már tudta és örült nekem is meg magának is. Azóta már szexelünk is és minden alkalommal 3-4-5 orgazmusom van. /Magamnak a mai napig nem tudok hüvelyi orgazmust okozni/
Viszont ez a megoldás csak akkor jön össze ha teljesen bízol benne, teljesen el tudod magad engedni (és nem azon parázol hogy jaj megint nem lesz és mit fog hozzá szólni)
A másik dolog: Tudjatok leülni, és legyetek olyan kapcsolatba hogy tudd hogy ő ezen nem fog kiakadni hanem segíteni fog benne.
Ha ezt nem beszélitek meg a szexuális kapcsolat miatt rá mehet a kapcsolatotok is akár...:S
Remélem segít az én tapasztalatom és sikerrel jártok.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!