Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Meg merjem neki mondani hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Könnyű és finom kérdése:

Meg merjem neki mondani hogy nincs orgazmusom?

Figyelt kérdés
A barátommal már 6 hónapja élünk szexuális életet,mindettőnknek mi vagyunk az elsők és nem merem neki meg mondani hogy nincs orgazmusom.Nem megy el hamar vagy ilyesmi szerintem nem az ő hibája, élvezem vele a szexet mert jó csak orgazmusom nincs és ez zavar neki viszont nem merem elmmondani mert ő az a büszke tipus és zokon esne neki.ő elmegy és szinte ezzel ennyi próbált már orálisan is kielégiteni de nem sikerült.Próbáltuk már úgy is hogy valahol este a városban az izbgalom miatt hogy úgy talán de nekem nem sikerült. :(
2011. júl. 18. 12:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

"Próbáltuk már úgy is hogy valahol este a városban az izbgalom miatt hogy úgy talán de nekem nem sikerült. :("

Ez azt jelenti, hogy tud arról, hogy nincs orgazmusod és direkt amiatt mentetek ki.

2011. júl. 18. 12:37
 2/15 anonim ***** válasza:
először is: vagy azt mondod, hogy "zokon venné", vagy hogy "rosszul esne neki", ne keverjük a kettőt, mert így, ahogy te írtad értelmetlen és hülyén hangzik. másodszor: nem minden nő képes orgazmusra, sajnos ez van, de ez nem azt jelenti, hogy nem vagy képes élvezni a szexet. összefoglalva: egy nőnek nem feltétlen kell orgazmus ahhoz, hogy élvezze a szexet. szerintem nem kell neki elmondanod, ezzel nem hazudsz neki, csak azzal, ha színleled az orgazmust.
2011. júl. 18. 12:38
 3/15 anonim ***** válasza:
Nagyobb részt kéne benne vállalnod. Szoktál masztizni? Illetve csináltad már? Úgy eljutottál a csúcsra? Ha igen, akkor mindenképpen próbáljátok ki azt, hogy egymás előtt masztiztok. Ez nagyon hasznos azon túl, hogy baromi izgató is. 1-2 ilyen után pedig add át a lehetőséget neki, hogy ő csinálja neked úgy, ahogyan te magadnak. Ha ez is megvan, és sikeres is, akkor már jobban fog menni a szex közbeni egymásra figyelés.
2011. júl. 18. 12:40
 4/15 anonim ***** válasza:

Ugyanez a helyzet velünk is, én sem mondtam el a páromnak, de szerintem tudja. Mármint, tapasztalt annyira, hogy tudja milyen jelei vannak, egyszer meg is említette, hogy nem érzi, hogy elmennék, én meg eltereltem a témát. Egyszer még nagyon az elején mondtam neki, hogy ez bizony nem jött össze, mert rákérdezett és emlékszem, nagyon nem örült neki, szóval nem erőltetem a témát, meg ő sem. Tudom, hogy sikerülni fog majd, mert borzasztó közel vagyok hozzá mindig,csak hát sajnos nem bírom átlépni azt a "vonalat". Sok sikert nektek!

(Egyébként mi is próbáltuk izgisebb helyeken, nekem ott azért nem volt jó, mert elég hangos vagyok, és ott vissza kellett fognom magam:D )

2011. júl. 18. 12:40
 5/15 A kérdező kommentje:
elöször is sajnálom a fogalmazás elégéé zavaros de ilyenre sikerült nem nem tudd róla hogy nincs orgazmusom, amúgy meg nem akarom meg sérteni a büszkeségét sem mert tudom hogy ha el mondanám neki hogy nincs orgazmusom nagyon zokkon esne neki úgy érezné kudarcot vallot. és köszi a válaszokat :) de akkor meg mondjam neki ??
2011. júl. 18. 12:47
 6/15 A kérdező kommentje:
Jah és szoktam masztizni de nekem nem jött be de ha ő csinálja nekem az jó meg élvezem is csak nem tok elmenni
2011. júl. 18. 12:49
 7/15 anonim ***** válasza:

nálunk is az volt, hogy mindig élvezetes volt, de sosem bírtam elmenni. és gondolom, ezt ős is tudta. aztán egyszer mondta szex közben, hogy nyúljak magamhoz. és elkezdtem izgatni a csiklómat, mint masztizás közben, és 4 hónap után először elmentem. :)

igazából, gondoltam már előtte is rá, hogy magamhoz nyúlok, de nem tudom, valahogy olyan kínosnak éreztem volna.

szóval szerintem nyúlj magadhoz közbe, neki is izgató látvány lesz. :)

2011. júl. 18. 13:00
 8/15 anonim ***** válasza:
Igen.
2011. júl. 18. 13:05
 9/15 anonim válasza:
Persze, mond meg neki. Majd vesz a vaterán neked egyet olcsón!
2011. júl. 18. 13:09
 10/15 A kérdező kommentje:
köszi a választ,amúgy jah én is fgondoltam már rá csak olyan kinos lett volna ahogy te is irtad . De feltétlenül kipróbálom :)............ jah és a vaterásnak csak annyit hogy kabbbbe......
2011. júl. 18. 13:26
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!