Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könnyű és finom kérdése:
Meg merjem neki mondani hogy nincs orgazmusom?
"Próbáltuk már úgy is hogy valahol este a városban az izbgalom miatt hogy úgy talán de nekem nem sikerült. :("
Ez azt jelenti, hogy tud arról, hogy nincs orgazmusod és direkt amiatt mentetek ki.
2011. júl. 18. 12:37
először is: vagy azt mondod, hogy "zokon venné", vagy hogy "rosszul esne neki", ne keverjük a kettőt, mert így, ahogy te írtad értelmetlen és hülyén hangzik. másodszor: nem minden nő képes orgazmusra, sajnos ez van, de ez nem azt jelenti, hogy nem vagy képes élvezni a szexet. összefoglalva: egy nőnek nem feltétlen kell orgazmus ahhoz, hogy élvezze a szexet. szerintem nem kell neki elmondanod, ezzel nem hazudsz neki, csak azzal, ha színleled az orgazmust.
2011. júl. 18. 12:38
Nagyobb részt kéne benne vállalnod. Szoktál masztizni? Illetve csináltad már? Úgy eljutottál a csúcsra? Ha igen, akkor mindenképpen próbáljátok ki azt, hogy egymás előtt masztiztok. Ez nagyon hasznos azon túl, hogy baromi izgató is. 1-2 ilyen után pedig add át a lehetőséget neki, hogy ő csinálja neked úgy, ahogyan te magadnak. Ha ez is megvan, és sikeres is, akkor már jobban fog menni a szex közbeni egymásra figyelés.
2011. júl. 18. 12:40
Ugyanez a helyzet velünk is, én sem mondtam el a páromnak, de szerintem tudja. Mármint, tapasztalt annyira, hogy tudja milyen jelei vannak, egyszer meg is említette, hogy nem érzi, hogy elmennék, én meg eltereltem a témát. Egyszer még nagyon az elején mondtam neki, hogy ez bizony nem jött össze, mert rákérdezett és emlékszem, nagyon nem örült neki, szóval nem erőltetem a témát, meg ő sem. Tudom, hogy sikerülni fog majd, mert borzasztó közel vagyok hozzá mindig,csak hát sajnos nem bírom átlépni azt a "vonalat". Sok sikert nektek!
(Egyébként mi is próbáltuk izgisebb helyeken, nekem ott azért nem volt jó, mert elég hangos vagyok, és ott vissza kellett fognom magam:D )
2011. júl. 18. 12:40
5/15 A kérdező kommentje:
elöször is sajnálom a fogalmazás elégéé zavaros de ilyenre sikerült nem nem tudd róla hogy nincs orgazmusom, amúgy meg nem akarom meg sérteni a büszkeségét sem mert tudom hogy ha el mondanám neki hogy nincs orgazmusom nagyon zokkon esne neki úgy érezné kudarcot vallot. és köszi a válaszokat :) de akkor meg mondjam neki ??
6/15 A kérdező kommentje:
Jah és szoktam masztizni de nekem nem jött be de ha ő csinálja nekem az jó meg élvezem is csak nem tok elmenni
nálunk is az volt, hogy mindig élvezetes volt, de sosem bírtam elmenni. és gondolom, ezt ős is tudta. aztán egyszer mondta szex közben, hogy nyúljak magamhoz. és elkezdtem izgatni a csiklómat, mint masztizás közben, és 4 hónap után először elmentem. :)
igazából, gondoltam már előtte is rá, hogy magamhoz nyúlok, de nem tudom, valahogy olyan kínosnak éreztem volna.
szóval szerintem nyúlj magadhoz közbe, neki is izgató látvány lesz. :)
2011. júl. 18. 13:00
2011. júl. 18. 13:05
9/15 anonim válasza:
Persze, mond meg neki. Majd vesz a vaterán neked egyet olcsón!
2011. júl. 18. 13:09
10/15 A kérdező kommentje:
köszi a választ,amúgy jah én is fgondoltam már rá csak olyan kinos lett volna ahogy te is irtad . De feltétlenül kipróbálom :)............ jah és a vaterásnak csak annyit hogy kabbbbe......