Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megkkéne változnom?
Nagy változáson mentem keresztül az utobbi pár évben.LEadtam kb 15 kilót, hajszínt váltottam(sztem előnyömre emrt ez jobban áll), kicsit magabiztosabb is lettem.Pár évvel ezelött csak egy szürke kisegér voltam a fiuk se nagyon vettek észre de akkoriban azért volt egy komolyabb párkapcsolatom.Most meg itt vagyok és sikerült egymásután két olyan fiuval is összejönnöm akik csak kihasználtak.Ugyérzem a megváltozott külsőm miatt könnyű prédának néznek aki csak arra jó:S Lehet hogy mégsem előyömre változtam:S Pedig én ennél többet érdemlek.Nem várom a szőke herceget fehét lovon a külső nálam sosem volt mérvadó.
Sztetek változtatnom kéne a külsőmön hogy ne nézzenek egy egyéjszakás csajnak? Vagy van még olyan fiu aki többet láthatna bennem mint egy "csinos lány"?
Én nagyon tudok szeretni és hűséges is vagyok.Mások szerint a humorom is a helyén van.Még sem találok magam mellé olyan embert aki megbecsülne.Kezdem úgy érezni hogy bennem van a hiba..
18/L
Szia... nekem se jön össze mostanában a komoly kapcsolat :(
Ha lenne kedved ismerkedni dobj egy levelet :)
18F
Öltözz lazán, kényelmesen. Ha a saját világodban otthon érzed magad, meglátszik a kisugárzásodon, a fiúk nem egyéjszakásnak tekintenek, hanem egyszerű lányként néznek majd rád. Ez volt az átlagos tanács.
A nehezebb: Ne add oda magad egykönnyen. Az első pár héten csak olyat engedj, ami neked jó, de azért ne hanyagold őt sem (3-4 napnál ne várasd tovább). Ha bírja, érdemes vele komolyabban próbálkozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!