Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a párommal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a párommal vagyok és szeretem de sokszor másra gondolok?

Figyelt kérdés

Ti voltatok már ilyen hejzetben ezért most rossz párlya lennék neki az én hibám mert szerintem ez nem természetes,

Irjatok akik voltatok már ilyen helyzetben hogyan kellene ezt megoldani vagy ti hogyan oldottátok meg... szeretem a páromat és nem akarom elhagyni de akkor miért gondolok sokszor másra

2011. júl. 18. 10:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem erről beszéltem agyalágyult? Nem csak szerelemmel lehet szeretni valakit. Miért, hogy kell szeretni valakit? kérdést arra fel kérdeztem mert az egyik válaszoló azt írta hogy nem szereti úgy ahogy kell... Attól hogy vonzónak talált mást még szeretheti "úgy ahogy kell". Ember még nem született aki sosem ingott volna meg. Inkább te ne szeress senkit. Úgyis csak kötekedni tudsz. Az írásodból arra következtetek hímnemű vagy.
2011. júl. 18. 12:21
 12/15 anonim ***** válasza:
Ja hogy te vagy az a nagy okos aki tudja hogy nem szereti úgy ahogy kell.... Óóóóó, így már értem. Akkor semmi, hagyjuk inkább. Elismerem, nálad van a bölcsek köve.
2011. júl. 18. 12:23
 13/15 anonim ***** válasza:
Képzeld szeretek valakit:D És miért múlandó a szerelem? Folyamatason nem lehet az tény, de akkor sem mindenkinél múlik el. Van örök szerelem csak nálad biztos nem, mert nem hiszel benne. Okosnak érzed magad:D Jól van nagymami te tudod:D
2011. júl. 18. 12:26
 14/15 anonim ***** válasza:
Jaj, hogy sok nő betud kattani:S Megártott a hőség?
2011. júl. 18. 12:27
 15/15 anonim ***** válasza:
Hát a gondolataim és a gondolkodásom helytállónak bizonyul a saját életemben. Nem okosnak érzem magam, hanem ezek a tapasztalatok. Én legalább nem javaslom másoknak hogy ők inkább sehogy se szeressenek senkit. Úgyhogy inkább te érzed magad okosnak. Ugyan nem tudom mire, de a te dolgod. Hány éves vagy, 19? Teljesen mindegy, mert én addig jól fogom érezni magam a bőrömben amíg nincs akkora arcom mint neked, és nem vagyok ilyen elviselhetetlen, kötekedő kis senki. Majd te fogod másoknak megmondani hogy eléggé szeretnek-e valakit. Pfff. Hogy jössz te ahhoz hogy mások érzéseiről nyilatkozz? Nem hiszek az örök szerelemben, mert eléggé materialista vagyok, és tudom hogy a klasszikus értelemben vett szerelem mit takar. [link] Ajánlom figyelmedbe ezt a cikket, hogy megértsd miről beszélek. Na ennek fényében megnézném én azt az örök szerelmet. Ez nem hit kérdése. Aki ebben hisz, az csalódni fog, mert egy olyan dolgot keres ami nem létezik. Örök szerelem. Számomra ez azt jelenti hogy szerelmes vagyok valakibe, majd az átalakul szeretetté. Na és ez az ami örökké tart ha a másik is úgy akarja. Ekkor felőlem aztán jöhet akármilyen görög félisten, nem érdekel, mert nekem ez a másik személy a fontos. egy percig sem kételkedem abban hogy neked ez nem fér a fejedbe, és csak kötekszel, úgyhogy csak ennyit akartam. Lehet hogy nekem nincs agyam, de valamiért mégis hasznosabb válaszokat szoktam itt adni mint te. Biztos mert másoknak sincs agyuk. Remélem összefutunk még néhány kérdésnél. Hátha ragad rád valami jó indulat és kisebb lesz idővel az arcod. Bár kétlem. További szép napot.
2011. júl. 18. 12:44
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!