Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a párommal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a párommal vagyok és szeretem de sokszor másra gondolok?

Figyelt kérdés

Ti voltatok már ilyen hejzetben ezért most rossz párlya lennék neki az én hibám mert szerintem ez nem természetes,

Irjatok akik voltatok már ilyen helyzetben hogyan kellene ezt megoldani vagy ti hogyan oldottátok meg... szeretem a páromat és nem akarom elhagyni de akkor miért gondolok sokszor másra

2011. júl. 18. 10:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ez a punciszöcske műve
2011. júl. 18. 10:56
 2/15 anonim ***** válasza:
igen volt ilyen... aztan szetmentunk...
2011. júl. 18. 10:59
 3/15 anonim ***** válasza:
Amint megtanulsz helyesen írni, ez a problémád el fog múlni ...
2011. júl. 18. 11:01
 4/15 anonim ***** válasza:

Igen nekem is volt, így utólag visszagondolva sose szerettem őt, mert mindig a másikra vágytam, szét is mentünk.

Amúgy meg párja, nem párlya...úristen még hülyén is néz ki...

2011. júl. 18. 11:02
 5/15 A kérdező kommentje:
10.59 miert mentetek szét fiu vagy vagy lány?
2011. júl. 18. 11:04
 6/15 A kérdező kommentje:
én lány vagyok és nem tudom mit tegyek kérek egy pár bővebb választ..... köszönöm előre is
2011. júl. 18. 11:05
 7/15 anonim ***** válasza:
Te szereted őt, de nem vagy belé szerelmes. Nem kell megmagyarázni, mert nem az. Ha szerelmes lennél akkor nem gondolnál másra! Attól szeretheted, de a szeretetnek rengeteg oldala van. Nyugodtan beszólhatsz nekem úgy is igazat mondtam. Nem szereted úgy ahogy kell.
2011. júl. 18. 11:09
 8/15 anonim ***** válasza:
lany vagyok, azért, mert már nem szerettuk egymást.. én is másra gondoltam, sztem ő is..
2011. júl. 18. 11:15
 9/15 anonim ***** válasza:
66%

Nem szereti úgy ahogy kell? Miért, hogy kell valakit szeretni? Az ember nem monogám fajta élőlény alapból. Ösztöneink szempontjából. Az különböztet meg minket más fajoktól hogy képesek vagyunk uralkodni az ösztöneinken. Már az akinek van kedve hozzá.

A szerelem 99,9999%-ban nem tart 40-50 évig. A szerelem olyan hogy elmúlik, és átveszi a helyét a szeretet. Jó esetben. Ezzel a szeretettel is tökéletesen ELÉGGÉ lehet szeretni valakit, ettől még előfordul hogy gondolunk másra, kívánatosnak, vonzónak tartunk mást. Sokan vannak így ezzel, csak vannak akik hűségesek maradnak így is és kiverik a fejükből a másik illetőt, és vannak akik engednek a kísértésnek. Ki-ki maga döntse el hogy neki hogy jó, én csak amondó vagyok hogy maradjon az ember tisztességes a párjával szemben. Ha mással akar lenni akkor szakítson vele előtte, ha rosszul dönt viselje a következményeit. Ha meg nem akar mással lenni akkor uralkodjon magán. Előbb-utóbb az a vonzalom is elmúlik. (Most nem a mindent elsöprő szerelemről beszélek mi előtt valaki ebbe is belekötne) Persze tudom hogy ez a valóságban sokszor inkább úgy néz ki hogy egy csomóan a félredugás lehetőségét választják, mert akkor megkapják ezt is azt is. De ez a legundorítóbb mocskos dolog a világon. Kérdező: Hogyan és mióta gondolsz a másik személyre? Ha menthetetlenül beleszerelmesedsz a másikba, akkor inkább szakíts vele. Akkor leszel rossz párja ha ezt nem teszed, mert akkor legalább érzelmileg megcsalod, az is csúnya dolog. Egyébként én is voltam már olyan helyzetben hogy vonzódtam máshoz, nekem sikerült úgy megoldanom hogy messziről elkerültem az illetőt. Aztán egy idő után el is múlt. De csak kis ideig tartó "fellángolás" volt.

2011. júl. 18. 11:45
 10/15 anonim ***** válasza:
20%

"Miért, hogy kell valakit szeretni?"

Neked sehogyXD Szeretni többféleképpen lehet. Ez most arra emlékeztett mikor beszélgettem egy lánnyal és mondtam neki több fajta őszibarack van. erre engem lehülyézett, mert csak egy fajta őszibarack van-.-" Az ő agya és a te agyad egyenlő a semmivel!:D Írogass még hosszú véleményeket:) biztos mind értelmes lesz.

2011. júl. 18. 11:49
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!