Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folyton a szexen jár az eszem. Ez normális?
Ezév január óta nincs barátom. Alkalmi kapcsolatot nem akarok. Remélem minél hamarabb megtalál a nagy Ő, mert már nem bírom... Reggel fogmosás közben, virslievés közben is csak a szex jár a fejemben. Szörnyűűű! Régebben nem voltam ilyen típus... Lehet, hogy be fogok kattanni?:D
24/L
Hát figyelj a fiúknak mindig a szexen jár az esze :DDDD
Így legalább vad csaj leszel akikre buknak majd a fiúk :D
16/F
Ismerős érzés sajnos. Egyet tudok tanácsolni: ne kapkodd el, várj türelmesen, és járj nyitott szemmel! NE járj úgy, mint én, hogy a nagy Ő mellett egy évig elhaladtunk egymás mellett, majdnem minden nap... szóval óvatosan! Remélem nem kattansz be, én sem bírom már könnyen! (az én barátom viszont elutazott, és azért)
Áldásom rád! Kitartás!:D
Egyébként hogy képzeled? Egyszer csak odamegy hozzád az utcán egy férfi és bemutatkozik, hogy ő a nagy Ő?
Kapcsolatokat kell létesíteni és amelyik jól működik, az lehet majd tartós is és az lesz a nagy Ő, ha pedig valamelyik nem működik lehet tovább lépni. És legalább szexelsz is közben ...
Vegyél állandó barátot: nem bánt meg, nem fárad el és mindig ott van a polcon. Nem eszik sokat, nem drága a tartása.
20/F
"A szexuális vágyaimat pedig másképp is ki lehet élni:P"
Azért ha valami különlegesre vágysz nyugodtan dobj egy privit ... :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!