Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most mi a bajuk a nőknek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi a bajuk a nőknek?

Figyelt kérdés

Folyton ilyen kérdések vannak itt: "Miért van az, hogyha egy nő sok pasival dug, akkor k*rva, ha viszont egy férfi dug sok nővel, az menő?"

Na most egyet nem értek. Nekem ebből az jön le, hogy ők is ugyanúgy vágynak rá, hogy sok partnerrel összefeküdjenek, azaz ők maguk se tartják ezt gáznak, csak rinyálnak, hogy majd ezért őket megszólják. Tehát nem az van, hogy elítélik a kicsapongó életet, hanem az, hogy nekik nehezebben lehet részük benne, ezért sírnak.

Nem azért de szerintem ez gáz. Ha férfi, ha nő, gáz összevissza dugni. Ebből következően, nem tökmindegy, hogy a nőkre hogy néznek, ha kicsapongóak? Nem teszem és máris gond egy szál se.

24L

2011. júl. 18. 10:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
nem az erkölcsöt védik, csak általában úgyvan hogy ha egy fiú ennyi meg annyi nővel volt akkor ő milyen menő, ha meg egy nő teszi ezt akkor k*rva, szerintem ez a bajuk de valahol igazuk is van, amúgy fiú vagyok
2011. júl. 18. 10:48
 12/21 A kérdező kommentje:
De akkor meg főleg mi a gondod, ha munkából írsz? Te se túl hasznosan töltöd az idődet. Pont azt teszed, ami velem a bajod. De nekem ez mindegy, csak ne tegyél rám megjegyzést azért, mert akkor és olyan kérdést írok ide, amikor és amilyet szeretnék.
2011. júl. 18. 10:48
 13/21 anonim ***** válasza:
Ha tényleg azt írsz, amit akarsz és akkor amikor akarod akkor írjál 10:55-kor egyet.
2011. júl. 18. 10:49
 14/21 A kérdező kommentje:
Szamóca szerintem a férfiakat kérdezd. Végülis neked egy hímsoviniszta felfogással van bajod, én meg ugye nehezen lehetnék hímsoviniszta.
2011. júl. 18. 10:52
 15/21 anonim ***** válasza:

Én speciel egy vagyok ezek közül a lányok közül, bár én nem rinyálok és nem akarok összevissza dugni. Nekem nem a mennyiség számít, viszont a minőséget keresem párkapcsolat és szerelem nélkül is. Nem fekszem le senkivel pár órás ismeretség után, és nagyon megválogatom a partnereimet, viszont ha valakiről úgy érzem, megérdemli a figyelmem, és vágyakozom rá, akkor miért ne érezhetnénk jól magunkat? Felnőtt emberek vagyunk, és nem a szexpartnerek száma alapján kellene megítélnünk egymást. Régi fantáziám pl az is, hogy egyszerre két férfi kényeztessen, miért ne akarhatnám kipróbálni? Miért leszek ettől k.urva? Kinek ártanék vele, ha épp nincs párom és szabad vagyok? Ki akarok próbálni sokmindent az életben, repülést,ejtőernyőzést,szafari-túrát...a szex terén miért ne vágyhatnék rá, hogy kipróbáljak különleges dolgokat? Egyszer élek...De mivel az emberek megítélnének érte, ezért fantázia marad és ha véletlenül kijönne rá a lépés, hogy megtörténjen, az utolsó pillanatban kihátrálok belőle, mert félek a későbbi megítélésemtől... Az a baj, hogy az egyik kedvenc időtöltésünk és hobbink az, hogy másokat megítéljünk, pedig amíg nem ismersz valakit jól, nem tudhatod, milyen ember. Nem tudhatod a gondolatait, érzéseit, személyiségét, múltját, dilemmáit, hátterét, stb. Pl van egy barátnőm, aki velem egyidős, de majdnem 3x annyi szexpartnere volt már, mint nekem (nekem 7 volt eddig), mindenki ku.rvának hinné, pedig teljesen másról van szó. Mindig rosszul választ, egy nap alatt szerelmes lesz, odaadja magát, majd pár héten belül vége a románcnak, összetörik és szüksége van valaki másra, akire átfordíthatja a szerelmét... tanulnia kellene belőle, de ez nehéz, mert az érzéseinket nem lehet irányítani, és ha valaki ilyen túlérzékenyre van összerakva, annak még nehezebb.

Szóval meg kellene szabadulnunk az ítélkezéstől és megismerni a másikat... sajnos én sem tudom ezt teljesen levetkőzni, mert ez egy nagyon domináns emberi tulajdonság, de meg kell próbálni, mert az egyik leghaszontalanabb és leggonoszabb tulajdonságunk.

22/L

2011. júl. 18. 10:55
 16/21 A kérdező kommentje:
Senkinek se ártasz vele, csak szerintem csak úgy dugni érzelmek nélkül (ld. 2 férfi) gáz dolog. Amúgy tényleg domináns tulajdonság másokról ítélkezni, de nálunk nőknél az is domináns, hogy mindenre tudunk mentséget találni és nagyon szeretjük mondani, hogy senkinek semmi köze hozzá.
2011. júl. 18. 10:59
 17/21 anonim ***** válasza:

10.55

Ez egy nagyon jó válasz volt. A kétpartneres szexet kipróbálhatod swingerclubban, én ezt ajánlanám neked. Garantált a diszkréció és ne foszd meg magad egy ilyen örömtől! És férfi vagyok, szóval ennyit arról, hogy mindannyian megszólunk minden nőt azért, mert szereti a szexet.

2011. júl. 18. 11:01
 18/21 anonim ***** válasza:

22/L vagyok

A két partneres szexet sem tudom elképzelni idegenekkel... szóval a swingerclub kilőve. Inkább úgy lett volna és lenne is rá lehetőségem, hogy van jelenleg egy partnerem, akivel nagyon közeli kapcsolatban vagyunk, mármár párkapcsolatban, de mégsem és nincs lángoló szerelem. Egyszerűen szeretjük egymást, szeretettel, és nagyon sok időt töltünk együtt a szexen kívül is...mint egy legjobb barát+ legjobb szerető egyben. Nos neki a legjobb barátjával szintén közeli baráti viszonyban vagyok, és tudom, hogyha akarnám, szívesen kényeztetnének együtt és nem lenne belőle féltékenykedés...

2011. júl. 18. 11:14
 19/21 anonim ***** válasza:

Kérdező te vagy az igazi nő!:D Nagyon jól gondolkodsz:) ez nekem tetszik:) Teljesen egyetértek veled. De tudod az alkoholista se ismeribe, hogy alkoholista. Amikor már baj van akkor mint aki beszarXD Na az ilyen szexfüggő emberek is csak akkor szarnak be mikor baj van (lásd. AIDS vagy egyéb veszély). Amíg nincs gond addig csak élvezik ezt a függőséget és nem ismerik el hibásnak magukat. Vagyis van aki elismeri, de hibáztatni nem hibáztatja magát. Természetes dolognak tartják. Ennyi.

Nagyon kedves nő lehetsz, ha így látod a dolgokat:) Gondolom van is párod akivel boldog vagy.

2011. júl. 18. 11:30
 20/21 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Nem a sokat dugni kívánó lányok írják ki ezt a hímsoviniszta baromságot, hanem azok, akiknek van egy cseppnyi igazságérzetük.

Nem azzal van baj, hogy ha a nő sokszor sokkal dug akkor ribi, hanem az a baj, hogy a pasik menőnek tartják ha ők uezt teszik.

Szerintem meg A PASIK IS RIBANCOK, SŐT ŐK MÉG INKÁBB!

2011. szept. 16. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!