Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Természetesen szép, csinosan öltözködő aki nem sokat mutat vagy sminkelt cica baba miniszonya és mell kidobva?
Figyelt kérdés
Melyiktől indultok be jobban?
Melyik tettszik?
Ha kapcsolat akkor melyikkel?
2011. júl. 18. 10:19
1/19 anonim válasza:
Attól, hogy nem öltözködsz úgy még nem leszel természetes szépség, ha mondjuk lelóg mellé 1 here az álladról.
2/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, csodálatos fogalmazás és benne van a lényeg. Csak úgy süt rólad az inteligencia.
2011. júl. 18. 10:23
3/19 anonim válasza:
Éppenséggel több intelligencia kell ahhoz, hogy valaki arra válaszoljon, ami nem egyértelműen a kérdés, ráadásul ilyen rövid időn belül, mint ha csak normális választ adna.
4/19 anonim válasza:
Kapcsolatra az 1., egy menetre a 2.
5/19 anonim válasza:
Én lány vagyok, de nagyon sok fiú barátom van, akik egy pláza pics@t szívesen lefektetnének, de ha párkapcsolatról van szó, akkor a természetes szépség, illetve aki szép reggel is szép, smink stb nélkül...:D
6/19 A kérdező kommentje:
Igen köszönöm a válaszokat. Én úgy vettem észre,hogy sok olyan nő aki ilyen cicababa és agyon van sminkelve és (persze izgató tud lenni és szexi mert tettszenek)....smink nélkül hihetetlen milyen arcuk van és sokan szebbek smink nélkül is mint azok...
2011. júl. 18. 10:27
7/19 anonim válasza:
Ez mindösszesen a 456412467819. ilyen kérdés. Tudom, ha nem tetszik, ne olvassam, de ez fasság. Bár ti így vagytok a gondolkodással, ha nem megy, nem csináljátok.
Amúgy nekem cicababa még egy menetre sem kéne.
8/19 anonim válasza:
Az ilyen kérdéseket általában azok a csajok teszik fel, akik k*rva rondák és irigykednek a náluk népszerűbb és szebb lányokra. Azért, mert valaki szexi, sminkel és nagyon szép, azt még nem kell egyből leribancozni.
9/19 A kérdező kommentje:
így van én is így gondolom, ha megnézitek a legtöbb ilyen kérdést nők teszik fel a kisebbségi komplexusuk miatt...hát ez van ők már csak ilyenek, a nők mindig ilyenek voltak. Én mindkettőt szépnek tartom de komolyabb kapcsolatra inkább visszafogott leányzó.
2011. júl. 18. 12:57
10/19 A kérdező kommentje:
11:35 azért egy zöld kéz jár :)
2011. júl. 18. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!