Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Örökre lemondok a szexről....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örökre lemondok a szexről. Mit tegyek, hogy könnyebb legyen, és ne gondoljak folyton rá?

Figyelt kérdés

20/L vagyok. Az előző pasijaimban nagyot csalódtam, és rettegek a férfiaktól.

Úgy nem, hogy haverilag beszélgetünk, csak amikor az értésemre adják, hogy többre vágynak, vagy randira hívnak.

Akkor elmenekülök.

Szépnek mondanak, de nem hiszem el, hogy jó pasik engem akarnak (illetve elhiszem,de csak hogy a szexért, másra nem kellek nekik. de nekem nem csak az kéne).

Úgy döntöttem, lemondok a szexről, és a párkapcsolatról, csak nehéz, mert olyan típus vagyok, aki könnyen felizgul.

Van valamilyen módszer a masztizáson kívűl, amivel le lehet küzdeni a vágyat?

aki hosszabb évek óta partner nélkül él, hogy viseli? Nehéz, vagy idővel hozzá lehet szokni?

2011. júl. 18. 03:04
1 2
 11/20 Smartguy86 ***** válasza:
Jaj, ugyanmááár! Lemondasz róla... Hát persze. Ez tudod mi? A felelősség elhárítása. LUSTASÁG. Feladod. Így aztán marha szerethető vagy, ha még az élet egy ilyen egyszerű területén is fel tudod adni... Talán ha lenne tartásod, meg lenne magabiztos fellépésed és tudnál parancsolni magadnak, akkor nem basznának meg minden második sarkon. De te hagytad magad! TE! Nem más az oka annak, hogy átvertek, hanem te magad, aki engedte! Ne hárítsd másra a dolgot, mert nem ő tehet róla! Te meg most pusztán lustaságból feladod, nem akarsz megismerni senkit úgy igazán, inkább igazolod a téged átverőket és elásod magad élve... Nem gondolod, hogy ez az eddigi gerinctelen éned még durvább kifilézése? És így várod, hogy nőként tekintsenek rád?
2011. júl. 18. 07:22
 12/20 anonim ***** válasza:
Én tudnálak szeretni, de nem kellenék neked, mert ronda vagyok.
2011. júl. 18. 08:26
 13/20 anonim ***** válasza:

ma 06:40

A 48% -odból arra következtetek, hogy te fiú vagy. És sok hülyeséget hordtál már össze, de ha mégsem akkor tévedtem. :)

Neked meg a kérdezőnek:

Bán én is azt vallom, hogy aki hülye haljon meg, de szerintem ti azért még menthetőek vagytok. :)

Mindenki szeretne vezetni mindenféle jó autót, játszani mindenféle jó játékkal, de szinte alig vannak akik ezeket meg is akarják venni otthonra, vagy mert nincs rá keret, vagy mert annyira nem jó, hogy a szűkös helyet kitöltse. Csajok esetében ez a hely nagyon szűkös, ugyanis csak 1db csajnak elég. De a helyzet speciális is, mivel ezen 1 hely feltöltése esetén minden másról le kell mondanunk. Sok esetben még részleges vakságot is kell szenvednünk miatta, nem is beszélve a szociális érintkezések minimálisra való korlátozásáról! Namost ezt jobb lenne minél tovább kitolni az időben, vagy találnunk kell egy olan csajt aki sokoldalú mint egy svájci bicska. Meg kell érnie annak az egy csajnak azt az egy helyet mert a mindent áldozzuk fel érte. Namost, amilyen sokrétű egy ember olyan nehéz pont passzoló csajt találni. Viszont a genetika működik, így egy kis sporttal a fenék feszes és formás, egy kis szerencsével a mell nagy és kerek lesz, szép tartással. Ez pedig sok férfit kifejezetten a józan ész elvesztésére késztet, és a női test nagyon nagyon vonzóvá válik. A belső megismeréséhez több kell. Sokkal több, és az nem is mindig ilyen szép mint a külső. Vagy csak nem épp nekünk való, míg a külső szinte minden esetben mindenkinek való!

Szóval a csak a szexre kellesz olyan, hogy Először igen, mert az látszik, majd megnézzük mi van belül, na ez nem az igazi, de szexre továbbra is kellesz. Nektek meg az emberismeretetek még alig fejlődött ki, de a romantikus fantáziátok már akkora mint egy ház, és lehet hogy ha megismernétek a csávót akivel épp lefekszetek, akkor rájönnétek, hogy ez hogy működik, és nem csak egy róla kialakított romantikus álomképbe lennétek szerelmesek ami hirtelen szétfoszlik, és nem értitek mi volt veletek a baj.

A nők több mint 60%-a dugható. Ha anyád még nincs mondjuk 50 és nem néz ki olyan szörnyen, akkor bármikor találna magának szexpartnert a neten bármelyik korosztályból (értsd: 17-55 ig) maximum 1 nap alatt. De ő párt találni alig esélyes és bár a ti esélyeitek jóval nagyobbak, még nektek is beletelne jópár napba, hétbe hogy találjatok, viszont szexpartnert ti is másodpercek alatt találnátok. Ez azért van így mert a szex az jóval kisebb felelősségű és kötöttségű dolog mint egy párkapcsolat. Ez qrvára nem azt jelenti hogy valaki ne lenne szerethető! Ez baromság!

Igaz vannak nehezebb természetű emberek, de nekik is van párjuk valahol. Sok potenciális, de nyilván közülük valamelyik a konkrét befutó.

Ez az egész kesergés egy ostobaság eredménye. Hibás a szemléletetek, és nem értitek hogy működik a világ ezen része. Pozitív hozzáállás és több elszántság kérdése csak amit akartok!

2011. júl. 18. 08:40
 14/20 anonim ***** válasza:
Jó páran átmehettek már rajtad bakker.....Ha ennyire odavagy.. Könnyen felizgulok, na ne......:D
2011. júl. 18. 08:51
 15/20 anonim ***** válasza:

Ha lemondasz a párkapcsolatokról és a szexről, fél ember leszel. Egész könnyen ki lehet deriteni hogy kinek mire kellesz.. egyszerűen ne add oda magad túl hamar, küzdjön érted... egy idő után a pasi vagy kidob, vagy veled marad, ha veled marad akkor szeret és nem csak arra kellesz neki :)

Szerintem ezt te is jól tudod.

2011. júl. 18. 10:11
 16/20 anonim ***** válasza:
Én elfogadnálak,ha szülnél nekem gyereket! 35F
2011. júl. 18. 11:46
 17/20 A kérdező kommentje:

2 pasival voltam eddig életemben.

Az, hogy könnyen felizgulok, nem jelenti azt, hogy mindenkire rá is vetem magam.

2-vel voltam és éppen elég volt ennyi csalódás is, főleg hogy kiderült a többiről is, hogy csak ezt akarja.

2011. júl. 18. 20:08
 18/20 anonim ***** válasza:
Én nem csak szexet akarok hanem téged aki mihamarabb szül nekem gyereket! Igy sem jó?
2011. júl. 19. 11:44
 19/20 anonim ***** válasza:

tegnap 20:08

BAKKER! Még jó hogy minden pasi meg akar dugni! Főleg ha jól nézel ki! Látatlanba meghúználak!!!! Ez alap, minden férfinál!

A nőnek eléggé nagy elismerés szerintem ha sokan kívánják!

Amúgy meg két olyant fogtál ki, aki nem jött be! Remélem nem hiszel az itt gyakori sok ribancozó kis pisisnek akik azt gondolják, hogy egy tisztességes nőnek max 2 próbálkozása lehet?!

Ez olyan minthogy leszedsz két szilvát a fáról és mindkettő kukacos, erre azt mondod hogy soha többet nem eszel szilvát mert az olyan undorító! :D

Komolyan mondom eléggé ostoba szemléleted van. Az ilyen életképtelen gondolkodás megkeseredéshez vezet és az ilyen agyjárásúak gyakran lesznek öngyilkosok is.

Ja, szóvicc:

Miben különbözik az öngyilkos a transzszexuálistól?:

Öngyilkos: Depi vagyok, öngyi leszek!

Transzszexuális: Peti vagyok, Gyöngyi leszek!

:D

Az önbecsülésedet kéne helyrehozni!

2011. júl. 19. 21:20
 20/20 anonim ***** válasza:

07-18 20:08

Szia! Lemondtál már mindenről, vagy még gondolkodsz?

Az jutott eszembe hogy szerintem azzal a két fiúval nem is lehetett olyan jó a szex, de nincs viszonyítási alapod.

Szerintem azok ketten nem tiszteltek mint embert mert gyenge és sebezhető voltál mellettük, és ők nem pozitívan áltak hozzád.

A szex neked úgy látom nem elég és nagyon éhezel a szeretetre is. Vagy nagyon romantikus vagy, vagy nem kaptál elég szeretetet eddig az életben.

Talán magadat sem szereted eléggé.

Válaszolsz még ide?

2011. aug. 8. 22:04
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!