Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örökre lemondok a szexről. Mit tegyek, hogy könnyebb legyen, és ne gondoljak folyton rá?
20/L vagyok. Az előző pasijaimban nagyot csalódtam, és rettegek a férfiaktól.
Úgy nem, hogy haverilag beszélgetünk, csak amikor az értésemre adják, hogy többre vágynak, vagy randira hívnak.
Akkor elmenekülök.
Szépnek mondanak, de nem hiszem el, hogy jó pasik engem akarnak (illetve elhiszem,de csak hogy a szexért, másra nem kellek nekik. de nekem nem csak az kéne).
Úgy döntöttem, lemondok a szexről, és a párkapcsolatról, csak nehéz, mert olyan típus vagyok, aki könnyen felizgul.
Van valamilyen módszer a masztizáson kívűl, amivel le lehet küzdeni a vágyat?
aki hosszabb évek óta partner nélkül él, hogy viseli? Nehéz, vagy idővel hozzá lehet szokni?
ja őőő...bunkó válaszadók mellőzzenek majd elfelejtettem.
meg a 72%-os kötekedő 19/F is!!!
a legjobb tanács mindig az, amit magunk adunk. :)
fogadd meg tehát te, amit adtál, és ha megtetted, majd megteszem én is. :D
addig nem, mert nem tudom, jó módszer-e. :D
akartam volna kapcsolatot, csak olyat, ahol nem csak szexért kellenék a pasinak.
de elfogadtam, hogy nem vagyok szerethető, így lemondok róla.
csak nehéz, ezért kéne egy nyomorult használható módszer, hogy másra gondoljak.
nem ilyen h.lyeségek, hogy oroszrulettezzek. -.-
Valami hasonló cipőben járok én is, én is lemondok inkább a kapcsolatokról, szexről mindenről így legalább nem csalódok senkiben, meg ha már én sem vagyok egy szerethető karakter. :)
Am idővel le tudod küzdeni a vágyat, esetleg foglald el magad valamivel. ;)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!