Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak "makulátlan" nőre vágynak?
Figyelt kérdés
Konkrétan arra gondolok, hogy ha már meg van egy elég erős vonzalom, mennyire taszító, ha kiderül a nőnek nem szép a bőre, illetve nem frissen borotvált stb.? Tehát bármi olyan dolog, ami ruhán keresztül nem látszik.
Mindig egy bizonyos érzelmi szint után kerültem közelebbi kapcsolatba a másik nemmel, viszont most van akivel nagyon kerülgetjük egymást, és néha úgy hiszem előbb fogunk a tettek mezejére lépni, minthogy elmenjünk randevúzni.. Viszont lehet, hogy a gátlásaim miatt fogok kihagyni ilyen alkalmat.:-( Fontosak a fentebb említett tényezők?
2011. júl. 17. 22:52
11/30 A kérdező kommentje:
Kétkedek a csodatételben.:) De komolyan nem hiszem el, hogy van férfi, akit egy bőrhiba elcsúfít, vagy olyan csúnya arca legyen, hogy csak a plasztikai sebész segít.. Egy férfinél egyáltalán nem baj, ha karakteres.
2011. júl. 18. 12:04
12/30 anonim válasza:
Pedig van ilyen férfi, én minden nap látok ilyet a tükörben... :(
13/30 A kérdező kommentje:
Biztos vagyok benne, hogy csak te látod magad így, akik kívülről látnak, nem így vélekednek!
2011. júl. 18. 13:45
14/30 anonim válasza:
Ebben is tévedsz, mindenki így vélekedik, aki élőben látott már.
15/30 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy "ebben is"? Nekem mindenben igazam van.
2011. júl. 18. 14:08
16/30 anonim válasza:
Nekem is :D Akkor most h döntsük el? :D
17/30 A kérdező kommentje:
Ezen nincs mit eldönteni, az itteni vitatémáinkban megkérdőjelezhetetlenül nekem van igazam.:)
2011. júl. 18. 14:19
18/30 anonim válasza:
És ha én ezt nem hiszem el? :P
19/30 A kérdező kommentje:
Akkor majd az idő engem igazol. Magyarán előbb-utóbb belátod.:)
2011. júl. 18. 14:45
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!