Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak "makulátlan" nőre vágynak?
Konkrétan arra gondolok, hogy ha már meg van egy elég erős vonzalom, mennyire taszító, ha kiderül a nőnek nem szép a bőre, illetve nem frissen borotvált stb.? Tehát bármi olyan dolog, ami ruhán keresztül nem látszik.
Mindig egy bizonyos érzelmi szint után kerültem közelebbi kapcsolatba a másik nemmel, viszont most van akivel nagyon kerülgetjük egymást, és néha úgy hiszem előbb fogunk a tettek mezejére lépni, minthogy elmenjünk randevúzni.. Viszont lehet, hogy a gátlásaim miatt fogok kihagyni ilyen alkalmat.:-( Fontosak a fentebb említett tényezők?
Férfija válogatja.
Inkább ki sem fejtem.
Nem is igaz, én nem vágyom makulátlan pasira. Viszont a pasik legfontosabb igénye, hogy a nő legyen "szép".
De mi az, hogy szép? Ha béna a fogsorom, már nem vagyok szép. Ha kiüt rajtam három ragya, már nem vagyok szép. Ha még mindig meglátszik a lábamon a tavaly előtti darázscsípés és egy csomó hasonló, már nem vagyok szép. Egy szőrszál se legyen oké, de ha olyan érzékeny a bőrőm, hogy minden szálnak meglátszik a helye, már nem vagyok szép.
Hiába van értelmes ábrázatom, egész tűrhető azaz csinos alakom. A fentiek miatt sosem leszek szép.
És számtalanszor hallom férfiak szájából, "a nő dolga, hogy szép legyen, a férfié hogy legyen humoros, ügyes és okos". Ilyen elvárások mellett nem csodálom, hogy rajtam kívül más nőkben is gátlások alakulnak ki.
Azt sem csodálom, hogy már nők is makulátlan férfiakra vágynak. Az a nő, aki időt, pénzt, energiát áldoz arra, hogy makulátlan legyen, nyugodtan elvárhatja a férfitól is, hogy ő is makulátlan legyen. Aztán talán leszáll a magas lóról az a nagy elvárású férfi. Vagy nem, de akkor az élet lényegesebb dolgai kerülnek háttérbe...
"Viszont a pasik legfontosabb igénye, hogy a nő legyen "szép". "
Ez korántsem így van, fordítva sokkal inkább jellemző. Nektek nőknek sokkal fontosabb a külső, mint nekünk. Nem véletlenül van annyival több jóképű férfi - csúnya nő pár, mint fordítva.
A nő igenis legyen szép! A nőt lehessen csodálni és rajongani érte. Sokat gondolkodtam ezen én is és a szép bőr az az össz szépség alapja! A foltok a ráncok a kinyomkodott pattanások mind elcsúnyítják. A szép bőr szexi!!! Egy fiatal lány szép barnás bőre eszméletlen szexi tud lenni. A gimiben az egyik osztálytársamnak sárgásbarnás bőre volt. Gyönyörű volt a csaj!
Az ápoltság pedig természetesen nagyon fontos! A fehér pihe szőrök nem lényeg, hacsak nem kiöltözöl, de a derékon, háton, barna bőrön, karon nem vészes, ha picik és fehérek. Láttam már ilyen csajt és attól még tök jól nézett ki!
Szép bőr?:
Szerinted fontos a szép bőr? :)
Ha így nézel ki akkor kevésbé, de amúgy igen!:
Köszönöm a válaszokat!
Teljes mértékben egyetértek a 09:08-as válaszolóval. Nekem nagyon rossz bőröm van, nem tudok non-stop szőrtelen lenni, mert akkor a bőröm látja kárát. Viszont sokan azt hiszik, a szőrösség ápolatlanság, plusz semmibe nem kerül borotvával lekapni (egy fenét!). És szintén úgy érzem hiába van más rendben rajtam, ez elcsúfít.. pláne a mai elvárások rengetegében.
Ellenben 65%-os válaszoló, én elhiszem, hogy a másik oldal a saját sorát látja nehezebbnek, de én „makulátlanság” alatt nem a szép arcra, jó alakra gondolok (aminek nagy része adottság), hanem az ilyen szépészeti kiegészítésekre. Első sorban tényleg a szőrtelenség és szép bőr problémájára. Te is azt mondod, hogy a férfi akkor szép, ha jóképű. Na most ez vagy van, vagy nincs. Nem kell hozzá kiszedni a szemöldökét, arckrémekkel pacsmagolnia magát stb. Az meg ebben a fogyasztói társadalomban sem elvárás, hogy egy férfi szép legyen (régebben aztán pláne nem volt).. persze legyen gazdag, stílusos, vegyen szép öltönyt, autót stb., de akkora piaca nincs a férfikencéknek, gyantázási divatnak és társaiknak.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!