Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor orálisan kényeztetnek normális hogy erre gondolok? Ti mire gondoltok?
Figyelt kérdés
nos lány vagyok és amikor nyalnak arra gondolok hoyg egy csaj kényeztet,nem érzem magam ettől biszexnek ugyanis nem tudnám azt elképzelni hogy egy csajt kényeztessek de azt kipróbálnám hogy miylen ha egy lány nyal,lehet hogy ez azért van mert a lányok tudják hogy hogyan kell bánni egy másik lánnyal és érzékibben csinálják?és a leszbi videók is izgalmasak számomra.
kort és nemet is létszi!
2011. júl. 17. 22:04
11/19 A kérdező kommentje:
na nézd már minden csaj akkor erre gondol?:DD
2011. júl. 17. 22:43
14/19 anonim válasza:
Nem, én pl. nem gondolok erre, nem bukok a lányokra. Sőt, semmire sem gondolok, mert minek gondolkodnék, mikor épp kényeztetnek és élvezem?! Nem is értem.
15/19 A kérdező kommentje:
köszi legalább normálisan válaszoltál:)
2011. júl. 17. 23:13
16/19 anonim válasza:
Én sem lányokra gondolok..semmire sem igazán,csak élvezem a helyzetet..:) 18/L
17/19 anonim válasza:
Én sem gondolok lányokra, el sem tudom képzelni, hogy csajokra gondoljak közben... Áááá...
18/19 Bogaro válasza:
"A kérdező kommentje:
hetero vagyok te gyökér! a leszbik nem szeretik a kolbászt."
SZerintem egy érett, jól paprikázott gyulai kolbásznak még egy leszbi sem tud ellenálni, bármennyire is kolbászellenes. Kivétel ha az említett leszbikus lucernaevő (értsd: vega). Szerintem ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!