Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most baj ha az ember anyuka...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most baj ha az ember anyuka létére szereti a szexet?

Figyelt kérdés
Most attól függetlenül ,hogy az embernek van gyereke .gyerekei a szexet benne a különböző dolgokat mért ne szrethetné?:) Én épp tegnap kaptam meg ,hogy anyuka létemre kicsit pervez vagyok! Én szerény véleményem szerint még nap közbe jó anya vagyok fogklúlalkozok a gyerekeimmel este .hogy én mit csinálok a párommal a hálószobába kit zavar? De most őszintén vagy azért mert anya az ember akkor már semmit nem lehet csinálni szexközbe?
2011. júl. 17. 21:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
szerintem nem gáz, de ne a gyerekek előtt csináljátok, és ne is halljanak titeket éjszaka...
2011. júl. 17. 22:24
 12/20 anonim ***** válasza:
megkérdezhetem mire mondták azt, hogy perverz?
2011. júl. 17. 22:28
 13/20 anonim ***** válasza:
2 gyerekes anyaként imádom a szexet, és semmit se hagytunk ki, megvanak ugyan azok a dolgok mint 15 évvel ezelőtt, mikor lefektettűk a gyerekeket, onnantol miénk a pája, mintha18 évesek lennénk, nagyon jó!
2011. júl. 17. 22:31
 14/20 A kérdező kommentje:
Aki kérdezte ,hogy mire mondták a pervez dolgot hát sorolnám neki franciázás, anális szex segéd eszközök pl vibrátor használata most pl ezzek kerültek szóba:) Nem tudom de lehet ez másnak pervez dolgok nekem még nem az:)
2011. júl. 17. 22:36
 15/20 anonim ***** válasza:
álszent, vagy prűd pics-ák társaságába jársz. a többihez meg gratula
2011. júl. 17. 22:39
 16/20 anonim ***** válasza:
Ezek nem perverzek, ezek a teljesen normális kategória még ;-)
2011. júl. 17. 22:54
 17/20 A kérdező kommentje:
köszönöm! viszont jó éjt mindenkinek !:)
2011. júl. 17. 23:09
 18/20 anonim ***** válasza:
Tudod egyre gyakotibb az a vélemény, hogy a szex csak a gyermeknemzés céljábol elfogadott, az is kizárolag a tamplomban kötött házasság esetében. Különben egy ocska ku.va vagy. Ha ezzel egyetértesz, akkor ugy kell neked és szenvedj a gyehenna tüzén. Ha nem akkor egy egészséges nö vagy.
2011. júl. 18. 00:23
 19/20 anonim ***** válasza:

Aki mondta az hülye volt! Miért hallgatsz hülyékre???!!! Lefogadom hogy egy tizenéves mondta!

Én találkoztam már perverz anyukákkal és isteni volt!

Inkább dícséretes hogy meg tudsz maradni nőnek egy szülés után és nam csak anyucinak!

2011. júl. 18. 10:12
 20/20 anonim ***** válasza:

ebben semmi perverz nincs tök normális. Amúgy jó, hogy normálisan gondolkodtok, és ne hallgassatok azokra akik emiatt elitélnek titeket. Pusztán az irigység beszél belőlük, mivel ők besavanyodtak és már rég nem d... meg őket senki sem alaposan.

Úgyhogy így tovább, hajrá !!

2011. júl. 18. 11:27
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!