Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most baj ha az ember anyuka létére szereti a szexet?
Semmi baj nincs vele! ezt természetes..
Szerintem azzal van baj aki nem szereti a szexet :)
Szerintem tök jó, ha anyukaként még mindig a régi a libidód. Ez jó neked, jó a férjednek, sőt még a gyerekeknek is, mert a jó szex miatt kiegyensúlyozottabb lehetsz és ez rájuk is jó hatással van. És ha majd a gyerekek kamaszodnak, jobban el tudsz velük is beszélgetni a szexről és jobban meg tudod majd érteni őket. Engem mindig rossz szemmel néztek a szüleim mikor a barátomnál aludtam.
Egy szó mint száz, ha valaki anyukaként még midig szereti a szexet, az fiatalos és ha fiatalos vagy az sose hátrány!
Az irigység beszélt belőlük.
Hogy miért és hogyan hagyjuk, de sok "anyukához" volt szerencsém, sőt még nagymamákhoz is ... Kortól és családi helyzettől függetlenül a szexet lehet szeretni, művelni. A sok prűd, aki ilyeneket papol, soha életében nem ke.f.élt egy fergetegeset.
De egyébként sokszor az ilyen helyzetben lévők maguk előtt is tagadják. Volt kalandom: 40-es hölgy, pikáns élcelődésre: jajj, az olyan kurv@s ... ahogy becsukódott a hálószoba ajtó, onnantól a se..ből-szájba, mélytorkos, kikötözős, elfenekelős formáció sem volt kurv@s ... :-P
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!