Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most baj ha az ember anyuka...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most baj ha az ember anyuka létére szereti a szexet?

Figyelt kérdés
Most attól függetlenül ,hogy az embernek van gyereke .gyerekei a szexet benne a különböző dolgokat mért ne szrethetné?:) Én épp tegnap kaptam meg ,hogy anyuka létemre kicsit pervez vagyok! Én szerény véleményem szerint még nap közbe jó anya vagyok fogklúlalkozok a gyerekeimmel este .hogy én mit csinálok a párommal a hálószobába kit zavar? De most őszintén vagy azért mert anya az ember akkor már semmit nem lehet csinálni szexközbe?
2011. júl. 17. 21:44
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
elnézést foglalkozok akartam írni!
2011. júl. 17. 21:45
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

kit zavar, engem nem

19F

2011. júl. 17. 21:46
 3/20 anonim válasza:
100%
Már mért ne szerethetné a szexet? De ki is mondta? Mert szerintem ez a témakör csak két emberre tartozik :)
2011. júl. 17. 21:46
 4/20 anonim ***** válasza:

Semmi baj nincs vele! ezt természetes..

Szerintem azzal van baj aki nem szereti a szexet :)

2011. júl. 17. 21:47
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
egyáltalán nem!!akiket zavar azok csak irigyek!mer tők már nem élnek nemi életet! és a szexben nincsenek határok! úgyhogy nyugodtan csináljátok azt ami jólesik!
2011. júl. 17. 21:47
 6/20 A kérdező kommentje:
Hu most láttom az írásom hát bocsi a hibákért de nagyon siettem!:) Sajnos egy ugy mond ismerős társaságban került erre a beszélgetés amikor is én köpni nyelni nem tudtam.Szinte annyira elmondták azzokat az anyukákat mindennek.
2011. júl. 17. 21:48
 7/20 anonim ***** válasza:

Szerintem tök jó, ha anyukaként még mindig a régi a libidód. Ez jó neked, jó a férjednek, sőt még a gyerekeknek is, mert a jó szex miatt kiegyensúlyozottabb lehetsz és ez rájuk is jó hatással van. És ha majd a gyerekek kamaszodnak, jobban el tudsz velük is beszélgetni a szexről és jobban meg tudod majd érteni őket. Engem mindig rossz szemmel néztek a szüleim mikor a barátomnál aludtam.

Egy szó mint száz, ha valaki anyukaként még midig szereti a szexet, az fiatalos és ha fiatalos vagy az sose hátrány!

2011. júl. 17. 22:00
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Az irigység beszélt belőlük.

Hogy miért és hogyan hagyjuk, de sok "anyukához" volt szerencsém, sőt még nagymamákhoz is ... Kortól és családi helyzettől függetlenül a szexet lehet szeretni, művelni. A sok prűd, aki ilyeneket papol, soha életében nem ke.f.élt egy fergetegeset.

De egyébként sokszor az ilyen helyzetben lévők maguk előtt is tagadják. Volt kalandom: 40-es hölgy, pikáns élcelődésre: jajj, az olyan kurv@s ... ahogy becsukódott a hálószoba ajtó, onnantól a se..ből-szájba, mélytorkos, kikötözős, elfenekelős formáció sem volt kurv@s ... :-P

2011. júl. 17. 22:05
 9/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:) nagyon aranyos vagy hát igen szerencsére a libidóval semmi gond nincs:)
2011. júl. 17. 22:05
 10/20 A kérdező kommentje:
sajnos igen ez igy van ez a Magyar hozzá állás tagadjuk a dolgot közbe meg otthon alig várjuk,hogy becsukodjon a hálóajtó.Sajnos sokan még mindig ugy tekintik a szexet mintha vmi ocsmány dolog lenne.És most ha ő bevvallja ,hogy igenis szreti a dolgot le fogják nézni.
2011. júl. 17. 22:08
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!