Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek létezik örök...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik örök szerelem?

Figyelt kérdés
2011. júl. 17. 21:33
 1/10 anonim ***** válasza:
52%
IGEN
2011. júl. 17. 21:35
 2/10 anonim ***** válasza:
71%
igen, van az a pénz
2011. júl. 17. 21:35
 3/10 anonim válasza:
remélem
2011. júl. 17. 21:42
 4/10 anonim ***** válasza:

Az érzelmek a világunkban Nagyon gyorsan változnak sajnos.

De én hiszek benne és a hit talán erősebb ennél :)

2011. júl. 17. 21:44
 5/10 anonim ***** válasza:
93%

Ez csak egy mese.

Biológiailag LEHETETLEN. A szerelmet felváltja a szeretet egy idő után.

Ez tény, ezellen kár is vitatkozni. Mégha könyörtelen de akkor is így van sajnos :(

2011. júl. 17. 21:54
 6/10 anonim ***** válasza:
Én próbálom hinni hogy igen. De sajnos nem láttam még rá példát a környezetemben. Sokszor a hétköznapok megölik a szerelmet és "csak" egy kölcsönös tiszteletben és szeretetben való békés egymás mellett élés lesz a lángoló érzelmekből. Ami szerintem már nem nevezhető szerelemnek. Én személy szerint rettegek attól, hogy egyszer majd egy kapcsolatom vagy akár a házasságom idáig jut. Persze sokkal jobb ha ide jut egy kapcsolat, mármint a kölcsönös szeretetben való egymás mellett éléshez, mintha marnák egymást a felek, vagy a férj napi szinten verné a feleségét stb. De számomra akkor is ijesztő a gondolat, hogy ha egyszer majd találok valakit akivel erős, lángoló, szenvedélyes szerelemmel szeretjük egymás, az oda juthat, hogy csendes szeretetben, tiszteletben éldegélünk együtt és nincs már szikra.
2011. júl. 17. 21:56
 7/10 anonim ***** válasza:

Igen de ott az egyik fél nem lehet élő!

Pl egy nő elveszti szerelmét a háborúban akkor az örök szerelem lesz.

Az emberek sajnos változnak és ami egykor szép és jó volt annak nincs biztosítéka hogy folytatásban helyettesítődik más ugyanolyan vonzó dologgal!

"Megrakják a tüzet mégis elaluszik, nincs az a szerelem ami el nem múlik!"

2011. júl. 18. 10:14
 8/10 anonim ***** válasza:
nem. csak sokan áltatják vele magukat. de SEMMI SEM TART ÖRÖKKÉ, EGYSZER MINDENNEK VÉGE vagy legalábbis megváltozik...
2011. dec. 20. 20:53
 9/10 anonim válasza:
Szerintem igen! mar miert ne?!
2012. ápr. 15. 13:46
 10/10 anonim ***** válasza:

IGEN

60.f. Szeretet, szerelem, barátság, és elmúlás...

19. f. A két csodálatos lelkünk.

Keress rá külön külön a fejezetekre a keresőben és válaszokat kaphatsz sok mindenre

2012. máj. 15. 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!