Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom kicsit durván ujjazot meg és most nagyon fáj "ott". Lehet ettől valami komolyabb bajom?
Figyelt kérdés
2011. júl. 17. 04:59
2/4 anonim válasza:
Szia! Igen sajnos lehet. Ha két három napnál tovább is fáj, akkor menj el nőgyógyászhoz, mert elképzelhető hogy felsértett valahol belül. És ne szégyenkezz. Ez bárkivel előfordul. Pl én most jráok orvoshoz, már közel egy éve eleinte csak szex után fájt a hasam, mostmár akkor csak erősödik, és én is azt hittem a párom okozza, pedig nem egy betegség van mögötte, még ez is lehet. úgyhogy ha tartósan fenn áll spuri az orvoshoz.
3/4 anonim válasza:
így van, szerintem is felsértett. ott benn nagyon érzékeny szövetek vannak, elég könnyen felsérthetőek. menj orvoshoz!
4/4 A kérdező kommentje:
Ez tegnap este történt,azóta fáj meg erős fehér folyásom van.
2011. júl. 17. 13:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!