Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most lehet bnőm terhes? Bővebben lent
Figyelt kérdés
az volt hogy váratlanul összezörrentünk az este egyikőnk sem gondolta hogy szex is lehet belőle, ugye ment előjáték meg minden de mivel nem volt gumink így nem szexeltünk de egyszer véletlen becsusszant neki, nem mentem el se akkor se előtte meg ilyenek, de azt mondják lehet sperma abba a nyálkás vmibe ami a farkadon van olyankor :S sztem ez nem lehet hogy terhes legyen tőle de ő nagyon parázik tőle és emiatt már én is kezdek :S légysz segítsetek előre is köszi, remélem érthetően fogalmaztam2011. júl. 16. 21:47
11/12 anonim válasza:
Az oldalon van valami számláló, ami összeadja, hogy hány degenerált tette már fel ezt a kérdést? Mert ha elér egy nagy számot, az illető kaphatna valamit.
12/12 A kérdező kommentje:
utolsónak, rohadtul nem izgat ki hányszor tette fel ezt a kérdést, mer tuti másnál máshogy voltak a dolgok és ha nem tudsz értelmes választ adni akk szádat alapállásba, kösz...
am asszem az rosz jel, hogy ma felhívott és azt mondta hányingere van :S de az lehet idegességtől is nem?
2011. júl. 17. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!