Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most lehet bnőm terhes?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most lehet bnőm terhes? Bővebben lent

Figyelt kérdés
az volt hogy váratlanul összezörrentünk az este egyikőnk sem gondolta hogy szex is lehet belőle, ugye ment előjáték meg minden de mivel nem volt gumink így nem szexeltünk de egyszer véletlen becsusszant neki, nem mentem el se akkor se előtte meg ilyenek, de azt mondják lehet sperma abba a nyálkás vmibe ami a farkadon van olyankor :S sztem ez nem lehet hogy terhes legyen tőle de ő nagyon parázik tőle és emiatt már én is kezdek :S légysz segítsetek előre is köszi, remélem érthetően fogalmaztam
2011. júl. 16. 21:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
érthetően fogalmaztál, de nem tudunk mit mondani, mit eddig.. hogy LEHET. nagyon kicsi esélye van rá.. de nem hiszem.
2011. júl. 16. 21:49
 2/12 anonim ***** válasza:
Szia véletlenül hogyan tud becsusszanni?:D nyálkás valami wtf?:D az nem a spermád volt véletlenül ?XD
 3/12 anonim ***** válasza:
kicsi az esélye max 20%
 4/12 anonim ***** válasza:
azért nem árt pl. nőgyógyászhoz menni.. az sose árt. tényleg !
2011. júl. 16. 21:50
 5/12 FAKhelper ***** válasza:
Nekem is volt hasonló szitu, nem lett belőle aztán semmi, pedig a csajnak 2 hetet késett a menzesze. Be voltunk parázva, de aztán a terhességi teszt megoldotta a problémát. Ám ha nagyon paráztok és nem késő, lehet kapni patikában 72 órás tablettát, ami az aktus utáni védekezésre szolgál és akkor megnyugodhattok.
2011. júl. 16. 21:50
 6/12 FAKhelper ***** válasza:

A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:49

te fiú vagy lány vagy?:D

2011. júl. 16. 21:51
 7/12 anonim ***** válasza:

hát...50%

vagy igen vagy nem

:ASD:ASD:ASD

2011. júl. 16. 21:55
 8/12 Rabolandusz ***** válasza:
annak a nyálkás vminak előváladék a neve
2011. júl. 16. 21:56
 9/12 anonim ***** válasza:

hülyék,a nyálka tápanyag a spermiukoknak,síkosító is

és tudod mit na ezt kapd ki!

SIMÁN LEHET TERHES mivel az előváladék tartalmazhat spermiumokat

2011. júl. 16. 22:01
 10/12 A kérdező kommentje:
hát köszi mindenkinek :P am könnyen be tud csusszanni csak úgy xd az előváladékot megjegyeztem :P am tegnap este volt vasárnap még nyitva a patika? Mert lehet kellene azma 72 órás esemény utáni :S
2011. júl. 17. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!