Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok egyéjszakás kalandokkal mi a helyzet?
Figyelt kérdés
Ha egy fiú azt mondaná nektek hogy csak ennyit akar, akkor belemennétek, feltéve hogy bejön nektek? Hmm??2011. júl. 16. 21:32
1/17 anonim válasza:
Talán, attól függ ki a pasas ;) L/16
2/17 anonim válasza:
Egy pasi se lehet olyan hülye hogy ne hitegesse a csajt. Az egy dolog hogy csak azt akarod de ha ezt a szemébe mondod az reménytelen...
3/17 anonim válasza:
válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:37
Ez attól függ,hogy kiről van szó. Ha egy szórakozóhelyen egy ismeretlenről akkor lehet (ilyen egyéjszakásom még nem volt), de ha például egy lány barátról akivel előre lebeszélitek akkor nincs szükség hitegetésre.
4/17 anonim válasza:
Annak idején, amikor évekig egyedülálló voltam, egyszer-kétszer előfordult.
5/17 anonim válasza:
Lehet, hogy belemennék ha nagyon tetszik és nem egy érzéketlen tuskó, de utána nem kéne normális kapcsolatra az biztos.
6/17 anonim válasza:
öm.. bocs magamból indultam ki.
7/17 anonim válasza:
Én belemennék. Nem esélytelen, ha a szemembe mondja ;)
8/17 anonim válasza:
ha sikerül felizgatni a csajt, akkor van rá esély, de mindenképp mondd előtte, hogy te nem akarsz komoly kapcsolatot, csak pár kellemes órát eltölteni együtt
9/17 anonim válasza:
csak egy éjszakára nem... de a több éjszakásban benne vagyok, ha nagyon az esetem :P
10/17 A kérdező kommentje:
AKKOR GYERTEK CSAJOK!!!!
2011. júl. 16. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!