Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok egyéjszakás kalandokkal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok egyéjszakás kalandokkal mi a helyzet?

Figyelt kérdés
Ha egy fiú azt mondaná nektek hogy csak ennyit akar, akkor belemennétek, feltéve hogy bejön nektek? Hmm??
2011. júl. 16. 21:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
17%
Talán, attól függ ki a pasas ;) L/16
2011. júl. 16. 21:34
 2/17 anonim ***** válasza:
Egy pasi se lehet olyan hülye hogy ne hitegesse a csajt. Az egy dolog hogy csak azt akarod de ha ezt a szemébe mondod az reménytelen...
2011. júl. 16. 21:37
 3/17 anonim ***** válasza:

válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:37

Ez attól függ,hogy kiről van szó. Ha egy szórakozóhelyen egy ismeretlenről akkor lehet (ilyen egyéjszakásom még nem volt), de ha például egy lány barátról akivel előre lebeszélitek akkor nincs szükség hitegetésre.

2011. júl. 16. 21:40
 4/17 anonim ***** válasza:
Annak idején, amikor évekig egyedülálló voltam, egyszer-kétszer előfordult.
2011. júl. 16. 21:41
 5/17 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy belemennék ha nagyon tetszik és nem egy érzéketlen tuskó, de utána nem kéne normális kapcsolatra az biztos.
2011. júl. 16. 21:42
 6/17 anonim ***** válasza:
öm.. bocs magamból indultam ki.
2011. júl. 16. 21:43
 7/17 anonim ***** válasza:
26%
Én belemennék. Nem esélytelen, ha a szemembe mondja ;)
2011. júl. 16. 21:46
 8/17 anonim ***** válasza:
ha sikerül felizgatni a csajt, akkor van rá esély, de mindenképp mondd előtte, hogy te nem akarsz komoly kapcsolatot, csak pár kellemes órát eltölteni együtt
2011. júl. 16. 21:46
 9/17 anonim ***** válasza:
csak egy éjszakára nem... de a több éjszakásban benne vagyok, ha nagyon az esetem :P
2011. júl. 16. 21:50
 10/17 A kérdező kommentje:
AKKOR GYERTEK CSAJOK!!!!
2011. júl. 16. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!