Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Meleg srácok! Ti kipróbálnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg srácok! Ti kipróbálnátok egyszer lánnyal?

Figyelt kérdés

Tartós kapcsolatot csak fiúval tudok elképzelni, de ha egyszer olyan szituáció adódna, szerintem egy éjszakára lánnyal is benne lennék. Más is van így ezzel?

24/F

2011. júl. 16. 21:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én nem úgy gondoltam, hogy az érzés más egyikbe és másikba élvezni. Én nem csak valamibe be akarom dugni, élvezni a dolgot, hanem valakibe. Nem ezért dugom pont abba, mert épp van luka hanem ahhoz egy személy, egy ember, egy lélek egy "világ" tartozik. És én épp azért akarom abba a lukba tenni a micsodámat mert ez tetszik, nem a luka!
2011. júl. 16. 21:25
 12/18 anonim ***** válasza:

jó de a kérdés nem erre vonatkozott :)

19F

2011. júl. 16. 21:28
 13/18 anonim ***** válasza:
én hetero csaj vagyok. ugy vagyok a lányokkal mint te. szerintem nem lenne érdemes kipróbálnod,mert átvernéd a csajt. felállna rá?
2011. júl. 16. 21:46
 14/18 A kérdező kommentje:
Át nem verném, közölném vele, hogy egy éjszakáról lenne szó. Szerintem felállna, legfeljebb közben valami helyes pasira gondolnék.
2011. júl. 16. 21:50
 15/18 anonim ***** válasza:
:) :DDD
2011. júl. 16. 21:51
 16/18 anonim ***** válasza:

Én kipróbálnám, bár nem tudom mennyire lenne erre egy csaj vevő, meg fogalmam sincs hogy hol keressek lányt, meg amúgy se hiszem hogy egy lánnyal képes lennék ilyesmire, szóval ha egyszer úgy alakul, akkor megtörténik, de nem hiszem hogy keresgélni fogok, mert nem hiszem hogy összejönne.

19/f

2011. júl. 17. 10:36
 17/18 anonim ***** válasza:

Néha már úgy egyedül érzem magam, mióta elhagytak, ha csajjal lehetne egy éjszaka biztosan megtenném, bár én sem tudom hogy teljesítenék, főleg először csajjal:P

20/F

2011. júl. 17. 10:47
 18/18 anonim ***** válasza:

Vicces, hogy a kérdező meleg srácoknak teszi fel a kérdést, mégis a válaszolók nagy többsége nem az... vagy az, csak titkolja? :)

Egyébként én kipróbáltam, de úgy, hogy hármasban, azaz volt ott egy másik pasi is. Sztem így könnyebb, nincs teljesítménykényszer, "kéznél van" a segítség... :)

Hát, mit is mondjak, nem volt rossz, de olyan jó sem - megmaradtam a férfiaknál :)

29/f

2011. júl. 17. 12:25
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!