Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok! Ti kipróbálnátok egyszer lánnyal?
Tartós kapcsolatot csak fiúval tudok elképzelni, de ha egyszer olyan szituáció adódna, szerintem egy éjszakára lánnyal is benne lennék. Más is van így ezzel?
24/F
őőő: ha még nem voltál csajjal honnan tudod h meleg v és nem biszex? elvégre ha megfogant a gondolat h esetleg be kergetnéd a lompost a málnásba is és nem csak a dzsungelbe akk.. amúgy ezt úgy kérdezted mintha elítélendő lenne nőt dugni :D én nőt dugok és büszke vagyok rá XD am meg mindenki oda rakja be a bájrúdját [by nem tudom ki de jót röhögtem rajta mikor olvastam] ahova akarja
am "lyuk lyuk csak a keret más" :D
19F
nem próbálnám ki.. minek. ha egyszer nem izgat. :D
17/F
Hát talán ha úgy visz el a hév. Ki tudja lehet.
Azért a "luk luk" kicsit durva:S
21:12!
Onnan tudom, hogy nem biszex vagyok, hogy csak a srácok jönnek be, mind külsőleg, mind érzelmileg. Egyszer kíváncsiságból próbálnám ki, de közben akkor is fiúra gondolnék.
mert hetero vagy :D ahogy eddig minden válaszoló max 17f nem bár sztem ő is csak logikázott ..
ha 1x meleg akkor valszeg bele tud esni 1 másik meleg pasiba miért olyan elképzelhetetlen ez ?:D
uff szóltam
19F
nem luk luk? mert a pina négyzet alakú v mi ?:D
értsd jól ha elvonatkoztatunk attól h ki melyik nemhez vonzódik akkor lyuk lyuk [jó nyilván nem ugyan az az érzés seggbe húzni csajt / pasit mint a punci ez 1 értelmű már csak a felépítése miatt is] de azért olyan hatalmas különbség nincs aki el tud seggben élvezni az pinában is és ki tudja lehet be jön a hosszú haj XD
19F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!