Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak nagyon nagyon fontos az orális szex?

nincs semmi baj ezzel. csak egy kérdés van: ha külön megkérne rá, hogy csináld, akkor sem tennéd meg? igazából nincsenek szabályok a szexben, van akinek az a fontosabb, hogy örömet szerezzen a párjának, van, aki pedig azt szereti jobban, ha neki okoz örömet a párja. sőt, van, hogy egy emberre jellemző mindkettő, csak hangulatfüggő.
egy jól működő kapcsolatban azért ha az egyik fél megkéri valamire a másikat, akkor az megteszi neki, mert örömet okozni jól esik. másrészől, az ember nem kéri olyanra a párját, amit annak nehezére esne megtenni... bonyolult dolgok ezek.

Neked egy olyan pasi kéne, aki meg nem szeret nyalni. Tökéletes pár lennétek. ;-)
De most komolyan, van ilyen is! Az sem ideális, ahol a csaj szívesen sz*p, de a pasi meg nem nyalná ki semmiért. Az ugyanaz mint a te szitud, csak fordítva.

Nem mindenkinek fontos.
Én sem szeretem (próbáltam már...) és azt se, ha nyalnak.
Nálunk ez nem volt probléma, ki lett próbálva, nem jött be, annyiban hagytuk.
Gyönyörű lenne, ha egy férfi azért hagyna el, mert nem s.zopom le...!! Akkor az, jobb is, ha tovább áll minél hamarabb. Akinek ez a legfontosabb, az nem érett egy normális párkapcsolatra.
(érdekes, mi nélküle is 7éve együtt vagyunk...)
21/L

Nyilván nem mindegyik pasival van így, de egy nagyon hosszú kapcsolatnál már elég gyakran előjöhet ez. Igényelné, szeretné, de nem kapja meg legálisan. Tesz egy pici kerülőt. Az asszony sem bánja, hisz nem tud róla. Mellesleg nincs is abban a morális fölényben, hogy erre rákérdezgessen, hisz ha mégis ez a szitu, azért ő maga a felelős elsősorban, és nem a pasija.
Én férfi vagyok, de józan ésszel állok az ilyen dolgokhoz. Ha a barátnőm nagyon sóvárog valami után, ami mondjuk nem egy nercbunda, hanem szexuális dolog, nem jobb ha én adom meg neki, mintha más?
Persze, bizalom, meg szeretet meg stb. De mennyire szereti a párját, aki ennyire sem képes.

Kedves Kérdező!
Tedd a szívedre a kezed. Te tennél azért valamit, hogy egy kicsivel többet kapj az élettől? Mindenkiben felmerül ez a kérdés egyszer. Esetleg, egyszer a te barátod is gondol erre, és talál valakit, aki olyat ad neki, amit te nem adtál meg neki. Ilyen az élet, és sajnos ez mindenkivel megtörténik. Veled is, velem is, és mindenki mással is.
Akkor van az, hogy könnyes szemmel meséled anyunak, hogy pedig te mindent úgy tettél, ahogy azt ő neked tanácsolta, és lám, mégis elhagyott. Mert ilyenek ezek a csúnya férfiak. (57f)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!